TV til erhverv

Allente Erhverv tilbyder det bedste udvalg af TV-indhold til virksomheder, institutioner og hoteller. Med vores skræddersyede programpakker kan du vise TV til medarbejdere, kunder og gæster.

TV til antenneforeninger
Læs mere
TV til offentlig visning
Læs mere
TV til hoteller
Læs mere
TV til virksomheder og institutioner
Læs mere

Unikke løsninger

Vi har ingen fast model for, hvordan jeres TV-løsning skal være sammensat. Alle foreninger, hoteller, virksomheder og institutioner er forskellige og har unikke behov.

Unikke løsninger

Sammensæt selv

Vi leverer løsninger tilpasset jeres behov. Sammensæt selv, hvad jeres medlemmer, kunder eller brugere skal se. Vi har over 80 populære kanaler at vælge imellem - mange af dem i HD.

Sammensæt selv

PlayMaker

Skræddersyet streaming til antenneforeninger og andre med behov for at levere en stabil service i eget navn til sine brugere. Vi bakker op om foreningens selvstændighed.

PlayMaker

Vores TV-apps

TV-app til erhverv

Med vores nye TV-app kan I nu få premium underholdning hvad enten det er på en institution, en boreplatform, et kontor eller på et hospital.

Læs mere
TV på hotellet endelig like bra som hjemme

TV-app til hoteller

Vi har udviklet en TV-app som giver jeres gæster den funktionalitet man forventer i 2023 og som er en nem og cost-effektiv løsning for hotellet.

Læs mere

Vi er her for at hjælpe

Vi tilbyder god tv-underholdning til dine medarbejdere, gæster eller kunder, og hjælper dig med at skræddersy en løsning til din virksomhed. Send din forespørgsel og vi kontakter dig.