Allente Erhverv

TV til virksomheder og institutioner

Allente Erhverv tilbyder det bedste udvalg af TV-indhold til virksomheder, institutioner og hoteller. Med vores skræddersyede programpakker kan du vise TV til medarbejdere, kunder og gæster.

TV til virksomheder og institutioner
TV til

Antenneforeninger

Allente tilbyder TV til uafhængige antenneforeninger og boligforeninger. Med et bredt udvalg af kanaler kan vi udforme en TV-løsning, der sikrer jeres medlemmer det bedste TV til konkurrencedygtige priser.

Læs mere
TV til

Offentlig visning

Vi tilbyder et stort udvalg af kanaler til visning på barer og restauranter, i butikker og på cafeer. Lad os i fællesskab finde frem til den bedste løsning for jer.

Læs mere
TV til

Hoteller

Hvad skal jeres hotelgæster se på TV? Vi tilbyder mere end 80 kanaler, som I kan kombinere efter ønske. Vi giver et godt tilbud på den bedste løsning og sikrer, at I får de rigtige rettigheder.

Læs mere
TV til

Virksomheder og institutioner

Med en erhvervsaftale kan I vise TV i jeres virksomhed. Vi har et udbud af mere end 80 populære kanaler, som I kan kombinere efter ønske.

Læs mere

Unikke løsninger

Vi har ingen fast model for, hvordan jeres TV-løsning skal være sammensat. Alle foreninger, hoteller, virksomheder og institutioner er forskellige og har unikke behov.

Unikke løsninger

Sammensæt selv

Vi leverer løsninger tilpasset jeres behov. Sammensæt selv, hvad jeres medlemmer, kunder eller brugere skal se. Vi har over 80 populære kanaler at vælge imellem - mange af dem i HD.

Sammensæt selv

PlayMaker

Skræddersyet streaming til antenneforeninger og andre med behov for at levere en stabil service i eget navn til sine brugere. Vi bakker op om foreningens selvstændighed.

PlayMaker

Vi er her for at hjælpe

Vi tilbyder god tv-underholdning til dine medarbejdere, gæster eller kunder, og hjælper dig med at skræddersy en løsning til din virksomhed. Send din forespørgsel og vi kontakter dig.