Tilfredse medarbejdere er gode medarbejdere

TV til virksomheder og institutioner

Med en erhvervsaftale kan I vise TV i jeres virksomhed. Vi tilbyder TV til virksomheder både i den offentlige og private sektor, som lufthavne, sygehuse, fængsler, kaserner, skibe, boreplatforme etc.

tv på jobb

Vi har et udbud af mere end 80 populære kanaler, som I kan kombinere efter ønske til enkeltværelser på for eksempel hospitalsstuer, kahytter, institutionsværelser, fængselsceller og kollegier.

Når man som erhvervsdrivende ønsker at vise TV-kanaler på fællesrum til kontor, personale- og fællesrum for kunder, medlemmer, gæster og klienter, skal man have en erhvervsaftale. Se produktark nedenfor for vores TV-tilbud til fællesrum.

Vi introducerer

App for Business

Med Allentes nye app til Samsung, LG og Android TV kan du nu nemt og uden høje omkostninger vise premium TV-indhold til fællesrum i den offentlige og private sektor. Alt du behøver er en internetforbindelse og et kompatibelt TV.

Læs mere

Copydan varetager ophavsrettighederne

Udover en aftale med Allente om signalforsyning og de kanalrettigheder, som Allente repræsenterer, skal virksomheder og institutioner, der viser kanalerne offentligt eller distribuerer TV internt, have en aftale med Copydan Erhverv. Kontakt derfor kundeservice@copydanerhverv.dk, hvis du er i den situation.

Vi er her for at hjælpe

Vi tilbyder god tv-underholdning til dine medarbejdere, gæster eller kunder, og hjælper dig med at skræddersy en løsning til din virksomhed. Send din forespørgsel og vi kontakter dig.