App for Business

Vi introducerer App for Business

Som den første leverandør i Norden har Allente udviklet en app-løsning til erhverv som giver en TV-oplevelse på højde med det man er vant til derhjemme. Med Allentes app til Samsung, LG og Android TV kan man nu se premium TV-indhold uden høje omkostninger til hardware, installation og vedligeholdelse.

Enklere bliver det ikke

Med appen kan man spole, pause og se udvalgte programmer i vores Ugearkiv. Alt man behøver er et kompatibelt TV og internetforbindelse, så er man klar til at vise indholdet. Det er altså ikke nødvendigt med nogen form for installation!

App for business
Construction

App for Business er til fællesområdet

App for Business er udviklet til fællesrum i både den offentlige og private sektor. Dette kan eksempelvis være en frokoststue på en boreplatform eller en TV-stue på et hospital, et fællesrum på en institution eller et socialt område på et kontor.

Tv til pub bar

App for Business til pub, barer, restauranter og butikker

Udfyld kontaktformularen nederst på siden eller ring til os på telefon 70 27 27 36 for mere information om hvilke muligheder du har for at vise TV med App for Business på din restaurant, bar, pub eller butik.

Hvis det er TV til hotel og overnatningssteder du søger, så har vi en specifik app udviklet til netop din branche. Er du i tvivl om hvilken app som er bedst for din virksomhed? Kontakt os, og vi skræddersyr en løsning til dig.

App for Business

Det tekniske

Vores nye App for Business er udviklet til almindelige typer TV. Man får et log in med brugernavn og adgangskode, til app’en. Et abonnement kan bruges til op til fire samtidige TV-streams. Hent vores app, log ind med dine log in oplysninger, og begynd at vise TV.

App for business

Kompatible TV-apparater

Nødvendig bredbåndskapacitet for brug av vores App for Business er minimum 10 Mbit/s. Appen fungerer i øjeblikket på følgende TV-modeller:

Samsung: 2018 og nyere
LG: webOS 4.0 og nyere
Android TV: 8.0 og nyere

Mere information og bestilling

Ring til os på telefon 70 27 27 36 eller udfyld nedenstående formular, så kontakter vi dig.

Segment