PlayMaker

PlayMaker

PlayMaker er en helt ny streamingtjeneste skabt specielt til antenneforeninger. Det er Allente (tidligere Canal Digital), der står bag den velfungerende tjenetse, som vi skræddersyr til hver enkelt forening og leverer med antenneforeningens eget navn på.

Leveres med foreningens eget navn
Billig i etablering og brug
Rummer brugernes fulde abonnement
Tilbyder 4 brugere pr. husstand for én pris

Hvad er PlayMaker?

PlayMaker er perfekt til selvstændige foreninger som vil levere skræddersyet web-tv til deres medlemmer. Designes med antenneforeningens navn og logo. Hvert medlem af foreningen kan på sin computer, tablet og mobil se præcis det programindhold, som de har tegnet abonnement på i antenneforeningen.

Få streaming i jeres eget navn

Hedder jeres forening fx Stationsparken A/F, kommer der til at stå Play Stationsparken på forsiden og i brugerfladen af jeres streamingtjeneste.

PlayMaker - eget navn på Playtjeneste

Bakker op om antenneforenings selvstændighed

PlayMaker er udviklet af Allente (tidligere Canal Digital) og ikke en standardløsning uden plads til individuelle valg. Vores løsning afspejler medlemmernes individuelle tv-pakker og støtter antenneforeningens ønske om at være selvstændig. Derfor ønsker vi at fungere som en loyal samarbejdspartner, der bakker antenneforeningens uafhængighed op med en total skræddersyet tv-løsning. Allentes web-tv giver hvert medlem mulighed for at se alle de kanaler, medlemmet i forvejen har i sin tv-pakke - på computer, tablet og mobiltelefon.

Allente tilbyder

TV til uafhængige antenneforeninger og boligforeninger. Med et bredt udvalg af kanaler kan vi udforme en tv-løsning, der sikrer jeres medlemmer det bedste TV til konkurrencedygtige priser.

Vi bakker op om foreningens selvstændighed
I bestemmer hvilke og hvor mange TV-kanaler
Vi leverer tv uafhængigt af jeres internetudbyder
Vi tilbyder PlayMaker, som er skræddersyet streaming medlemmerne

Vi er her for at hjælpe

Vi tilbyder god tv-underholdning til dine medarbejdere, gæster eller kunder, og hjælper dig med at skræddersy en løsning til din virksomhed. Send din forespørgsel og vi kontakter dig.