Det bedste indhold til dine gæster

TV til hoteller

Hos Allente kan I selv sammensætte, hvad jeres gæster på hotellet skal se på TV. Vi har grundigt kendskab til regler om visning og hjælper med, at finde den bedste løsning med rigtige rettigheder til præcis jeres behov. Vi leverer rådgivning og support hele vejen, og kommer med et godt tilbud.

tv til hotell

Vi tilbyder mere end 80 kanaler, som I kan kombinere efter ønske. Vi har mulighed for at tage højde for sæsonudsving og skiftende belægning. I kan få TV både i receptionen og på værelserne.

Forbedr din campingoplevelse med TV-underholdning! Tag hyggen til næste niveau - selv om aftenen og i dårligt vejr.

TV på hotellet endelig like bra som hjemme
Allentes nye

TV-app til hotelmarkedet

Vi lancerer den første nordiske TV-løsning specielt tilpasset hotelmarkedet - en service, der giver gæsterne en suveræn TV-oplevelse som gæst på dit hotel.

Læs mere

Derfor skal du vælge Allente til dit hotel:

Vi har over 80 kanaler, som du kan kombinere efter behov
Vi har et grundigt kendskab til regler om visning
Vi har mulighed for at tage højde for sæsonudsving og skiftende belægning
Vi leverer rådgivning og support hele vejen

Vi er med hele vejen

Vi kan tilbyde et bredt udvalg af programmer, teknologiske løsninger og en service, der holder hele vejen fra første kontakt, til jeres nye TV-løsning fungerer perfekt. Vi hjælper undervejs med rådgivning og installation og yder service og support - også når det hele er på plads.

Mange års erfaring med hoteller

Der er nogle særlige forhold, som gør sig gældende for hoteller, der vil vise TV. Vi kender regler og forordninger ud og ind og ved, hvad der skal til for fx at få tilladelse til offentlig visning og indgå visningsaftaler med programleverandører.  

Kundeservice du kan regne med

Allente er altid klar til at rådgive og yde en ordentlig service før, under og efter, I vælger os som leverandører af jeres TV-kanaler. Vi hjælper jer med at skræddersy den rette løsning, og vi sikrer stabil levering af TV-signal til alle.

 

Vi er her for at hjælpe

Vi tilbyder god tv-underholdning til dine medarbejdere, gæster eller kunder, og hjælper dig med at skræddersy en løsning til din virksomhed. Send din forespørgsel og vi kontakter dig.