Unikke TV-løsninger

Hos Allente har vi ingen fast model for, hvordan jeres tv-løsning skal se ud. Alle foreninger, hoteller, virksomheder og institutioner er forskellige og har forskellige behov. Derfor behandler vi ingen af vores kunder ens. Tværtimod så skræddersyer vi den perfekte, individuelle løsning til hver enkelt.

Unikke løsninger

Vi er med hele vejen

Vi kan tilbyde et bredt udvalg af programmer, teknologiske løsninger og en service, der holder hele vejen fra første kontakt, til jeres nye tv-løsning fungerer perfekt. Vi hjælper undervejs med rådgivning og installation og yder service og support - også når det hele er på plads.

Års erfaring med hoteller, virksomheder og institutioner

Der er nogle særlige forhold, som gør sig gældende for hoteller, virksomheder og institutioner, der vil vise tv. Vi kender regler og forordninger ud og ind og ved, hvad der skal til for fx at få tilladelse til offentlig visning og indgå visningsaftaler med programleverandører. 

Kundeservice du kan regne med

Allente er altid klar til at rådgive og yde en ordentlig service før, under og efter, I vælger os som leverandører af jeres tv-kanaler. Vi hjælper jer med at skræddersy den rette løsning, og vi sikrer stabil levering af tv-signal til alle, uanset om det er antenneforeninger, hoteller, institutioner, virksomheder, barer eller restauranter, det handler om.

Det får i med Allente:

Unik løsning der passer til jeres behov
Vi leverer det hele
Rådgivning og support hele vejen
PlayMaker - skræddersyet streamingtjeneste til antenneforeninger
Kundeservice du kan regne med
Grundigt kendskab til regler omkring visning og aftaler
Individuelle brugerløsninger

Vi er her for at hjælpe

Vi tilbyder god tv-underholdning til dine medarbejdere, gæster eller kunder, og hjælper dig med at skræddersy en løsning til din virksomhed. Send din forespørgsel og vi kontakter dig.