Det bedste TV-udvalg til beboerne

TV til antenne-foreninger

Allente leverer TV til antenneforeningen til konkurrencedygtige priser. Vi forsyner nogle af de største frie antenneforeninger i Danmark med TV, fordi vores priser er fuldt konkurrencedygtige på et dynamisk marked.

Se TV

Antenneforeningen bestemmer selv antallet af TV-kanaler, og hvilken TV-pakke kanalerne ligger i. I beslutter, om I vil have 10, 20, 30 eller flere TV-kanaler, og om I vil lægge noget i mellempakken og andet i fuldpakken.

Derfor skal du vælge Allente i din antenneforening:

Allente ønsker, at antenneforeningen består. Vi vil ikke overtage foreninger og ej heller levere direkte til jeres medlemmer uden om jeres coax-net.
Antenneforeningen kan vælge en billig grundpakke. Grundpakken er tænkt som det billigst mulige tilbud til ældre, der ikke ser så meget TV, og til dem, der IKKE ønsker at betale mange penge for TV. Om der skal dyre betalingskanaler oveni er helt op til antenneforeningen.
Antenneforeningen bestemmer, hvor længe TV-aftalen skal vare. Den kan være 1- eller 5-årig, men med TV-rettigheder, der skifter fra det ene programselskab til det andet, er det smart at lave korte aftaler. Så kan man tilpasse sine pakker og undgå TV-kanaler, som har en vigtig rettighed det ene år, men mister den det næste.
Antenneforeningen kan få TV fra Allente, uanset hvem der leverer jeres internet. Allente laver ingen forskelsbehandling og opkræver ikke ekstra afgifter, hvis I selv vil sørge for internet.
Allente leverer TV til antenneforeningen til konkurrencedygtige priser. Vi forsyner nogle af de største frie antenneforeninger i Danmark med TV, fordi vores priser er fuldt konkurrencedygtige på et dynamisk marked

Vi er her for at hjælpe

Vi tilbyder god tv-underholdning til dine medarbejdere, gæster eller kunder, og hjælper dig med at skræddersy en løsning til din virksomhed. Send din forespørgsel og vi kontakter dig.