Valentines

Vores bedste filmtips til Valentines! 

Årets mest romantiske dag er her endelig, og uanset om du fortækker at købe blomster og spise middag med din kære, samle vennerne i sofaen med en romantisk komedie, eller hvis du hellere vil undgå klistret romantik, har vi underholdning til dig!🤩 

Du finder alle filmene i Allente-appen! 📱 Har du ikke aktiveret endnu? Her viser vi dig, hvordan du kommer i gang!

La La Land

En moderne, romantisk klassiker med Emma Stone og Ryan Gosling. Sprudlende kemi, ekstravagante dansenumre og garanteret tåretræk. Oplev håbefuld kærlighed i Los Angeles mellem en skuespiller og en jazzmusiker i denne Oscar-nominerede favorit.

Se med Viaplay >
Ticket to Paradise

Det skilte par David og Georgie (Julia Roberts og George Clooney) forenes efter 25 års uvenskab for at forhindre deres datter i at gifte sig ung. Komedien byder på charme, tropiske omgivelser med varme følelser og en stjernespækket rollebesætning.

Se med SkyShowtime >

Mere til action og adrenalin? 🚔

Ta' et kig på disse titler for lidt mindre kliché, tradition og romantik!

The Unearable Weight of Massive Talent

Nicolas Cage spiller Nick Cage, som står på kanten til økonomisk ruin, accepterer et million-tilbud om at deltage i en farlig superfans fødselsdag – hvilket tager en uventet drejning...

Se med Viaplay >
Mission Impossible: Dead Reckoning

Ethan Hunt og hans IMF-team begiver sig ud på deres farligste mission hidtil: at spore et frygteligt nyt våben op, som truer hele menneskeheden, før det havner i de forkerte hænder. Ethan tvinges til at erkende, at intet kan være vigtigere end hans mission, ikke engang livene af dem, han holder mest af.

Se med SkyShowtime >
Fast X

Efter mange opgaver og mod umulige odds, har Dom Toretto og hans familie været klogere, modigere og mere snu end alle sine fjender. Nu skal de møde deres farligste modstander nogensinde. En skræmmende trussel, som drives af blodhævn, træder ud af fortidens skygge, fast besluttet på at flå familien fra hinanden og ødelægge alt - og alle - som Dom elsker, for altid.

Se med SkyShowtime >

Ikke Allente-kunde endnu?

Bestil Allente Stream

Med et Stream-abonnement har du altid et stort udvalg af TV-kanaler og Viaplay Film og serier.

Vil du ha' adgang til endnu mere indhold vælger du Flex 2 eller Flex 4 for bare 100,- ekstra i måneden - med Flex-pakken kan du skifte i mellem dine streamingtjenester afhængigt at, hvad du ønsker at se.