Rød baggrund med håndboldbane, foran står der "EM Håndbold 10. - 28. januar"
©2024 TV2

 

Oplev Danmarks Jagt på Guld ved EM i Håndbold 2024 i Tyskland

I januar 2024 retter alle øjne sig mod Tyskland, hvor EM i håndbold for herrer finder sted, og spændingen er i top. Danmark, tidligere tredjepladsindehaver i 2022, er sulten efter revanche og har en gylden chance for at erobre tronen som europamestre. Sverige, der er forsvarende mestre, er klar til at forsvare deres titel, mens Danmark kæmper i gruppespillet.

Er du klar til at blive kongen af underholdning?

Med Allente får du ikke kun adgang til EM i håndbold, men også en bred vifte af underholdning, herunder eksklusive sportsbegivenheder. Gå ikke glip af de intense kampe, når Danmark går efter guldet ved EM i håndbold 2024 – få dit Allente-abonnement nu.

Bestil nu

TV 2 dækker alle kampe

For dem, der ønsker at følge Danmarks rejse mod guldet, er TV 2 den ultimative destination. Kanalen sender alle Danmarks kampe live, og det er det bedste sted at opleve spændingen, målene og dramaet, når herrelandsholdet kæmper for sejren.

Vigtige datoer

Efter gruppespillet fortsætter turneringen med mellemrunden fra den 17. januar til den 23. januar. Semifinalen finder sted den 26. januar, og den store finalekamp, hvor Danmark forhåbentlig står som sejrherre, afvikles den 28. januar. Så sæt dig godt til rette, få dit Allente-abonnement klar, og lad håndboldfeberen begynde!