Tilbage

Viaplay Film & Serier 79,-

md.

Inkl. V series & film kanalerne.

Med tilvalgspakken Viaplay Film & Serier får du adgang til streamingtjenesten Viaplay Film & Serier, hvor du kan streame massevis af film, populære danske og internationale serier og timevis af børneunderholdning. Oveni får du V series & film-kanalerne, som giver dig hele fem TV-kanaler med film og serier.

Viaplay har et stort udbud af de bedste film, store danske og internationale serier og timevis af børneunderholdning. Du kan blandt andet se populære dramaserier som Greys Anatomy, Outlander, og Criminal Minds, populære familiefilm fra Disney eller alle sæsoner af dine yndlingsprogrammer fra TV3 som for eksempel Masterchef og Luksusfælden.

Streamingtjenesten Viaplay Film & Serier er inkluderet i TV-pakken Standard. Både streamingtjenesten Viaplay Film & Serier og de 5 V series & film kanaler er inkluderet i TV-pakken Premium.

Inkluderet i tv-pakke

  • Standard
  • Streamingtjenesten Viaplay Film & Serier
  • Se Viaplay Originals direkte i Allente-appen
  • Nye premierer hver uge. Alt lige fra store Hollywood film til krimiserier og børneunderholdning
  • De fem V series & film kanaler med populære film og serier i alle genrer
  • Ingen binding

TV-kanaler

V film premiere

V film premiere er en kanal udelukkende med filmpremierer. Her får du fornøjelsen af mindst tre filmpremiere i weekenderne året rundt. Kanalen frister med de allerbedste titler, hvad enten de kommer frisk fra Hollywood eller fra Nordiske og internationale producenter. V film premiere tilbyder et stort udbud af nye film for hele familien.

V film action

100% adrenalin med en blanding af nye og klassiske actionfilm. V film action er dedikeret til at bringe dig den bedste action fra Hollywood og resten af verden. Her får du et rent adrenalinrus 24 timer i døgnet med de største action-helte kombineret med thrillere og rædsel.

V film hits

Blockbusters, internationale og nordiske film. De store ikoniske klassikere alle sammen ét sted. Den bedste kanal at besøge når du vil se de nyeste og bedste film. V Film Hits giver dig også V film-anbefalinger en gang om ugen, tema-weekender en gang om måneden samt takeovers en gang i kvartalet.

V film family

V film family giver dig underholdning for hele familien – døgnet rundt. I løbet af dagtimerne viser vi animerede store film på dansk for det yngre publikum, familieeventyr og klassiske børnefilm. Om aftenen ændrer kanalen gradvist sit fokus og viser førsteklasses humor, de største svenske og udenlandske komedier og alt fra klassikere til de nyeste Hollywood premiere.

V series

V-serien er en rendyrket seriekanal, der viser prisvindende dramaer, ikoniske komedier og spændende øjeblikke, som du ikke kan få nok af. Her får du klassiske komedier og tv-serier med den de højeste ratings. To ryg-til-ryg-episoder i Prime Time i flagskibet Viaplay Originals og internationale seriepremiere. V series viser også nogle af de bedste amerikanske late night talk shows. Der er bestemt noget for enhver smag.

Streaming

Viaplay Film & serier

Ift. normalpris og vejledende pris som er 99 kr./md. Første måned 0 kr. gælder kun nye kunder.

Du får Viaplay

Viaplay er en af markedets største streamingtjenester, med storfilm fra Hollywood, eksklusive nordiske krimiserier og en hel række fantastiske amerikanske og britiske TV-serier.

Viaplay

Inkl. fem ekstra V series & film kanaler

V series & film-universet giver dig hele fem tv-kanaler med film, serier og børneunderholdning for hele familien.

V series & film

Alt dette er inkluderet i TV-pakken

Parabol

Den klassiske parabol giver dig stor signalkapacitet og krystalklar lyd- og billedkvalitet i flere rum.

TV-boks

Vores nyeste TV-boks giver dig alt på ét sted og en vidunderlig samlet oplevelse.

Standard-installation

En af vores montører ringer og arrangerer tid til installation af parabolantenne/flatdish og TV-boks.

Allente-appen

Selvfølgelig tilbyder vi også TV i lommeformat. Allente-appen understøtter iPhone og Android, tablets, Apple TV og Samsung Smart TV.

Henter data

Vores streamingtjeneste er med i TV-pakken, uden at det koster ekstra. Så kan du se live-TV, dokumentarer og film, lige når og hvor det passer dig.

Har du brug for hjælp?

Ring til os på 45 100 100, eller bliv ringet op

Så hjælper vi dig. Skriv dit nummer nedenfor, så ringer vi til dig.