Viaplay Film & Serier
Tilbage

Viaplay Film & Serier 79,- Pr. måned

Inkl. V series & film kanalerne.

Med tilvalgspakken Viaplay Film & Serier får du adgang til streamingtjenesten Viaplay Film & Serier, hvor du kan streame massevis af film, populære danske og internationale serier og timevis af børneunderholdning. Oveni får du V series & film-kanalerne, som giver dig hele fem TV-kanaler med film og serier.

Viaplay har et stort udbud af de bedste film, store danske og internationale serier og timevis af børneunderholdning. Du kan blandt andet se populære dramaserier som Greys Anatomy, Outlander, og Criminal Minds, populære familiefilm fra Disney eller alle sæsoner af dine yndlingsprogrammer fra TV3 som for eksempel Masterchef og Luksusfælden.

Streamingtjenesten Viaplay Film & Serier er inkluderet i TV-pakken Standard. Både streamingtjenesten Viaplay Film & Serier og de 5 V series & film kanaler er inkluderet i TV-pakken Premium.

  • Streamingtjenesten Viaplay Film & Serier
  • Se Viaplay Originals direkte i Allente-appen
  • Nye premierer hver uge. Alt lige fra store Hollywood film til krimiserier og børneunderholdning
  • De fem V series & film kanaler med populære film og serier i alle genrer
  • Ingen binding

TV-kanaler

V film premiere

V film premiere er en kanal udelukkende med filmpremierer. Her får du fornøjelsen af mindst tre filmpremiere i weekenderne året rundt. Kanalen frister med de allerbedste titler, hvad enten de kommer frisk fra Hollywood eller fra Nordiske og internationale producenter. V film premiere tilbyder et stort udbud af nye film for hele familien.

V film action

100% adrenalin med en blanding af nye og klassiske actionfilm. V film action er dedikeret til at bringe dig den bedste action fra Hollywood og resten af verden. Her får du et rent adrenalinrus 24 timer i døgnet med de største action-helte kombineret med thrillere og rædsel.

V film hits

Blockbusters, internationale og nordiske film. De store ikoniske klassikere alle sammen ét sted. Den bedste kanal at besøge når du vil se de nyeste og bedste film. V Film Hits giver dig også V film-anbefalinger en gang om ugen, tema-weekender en gang om måneden samt takeovers en gang i kvartalet.

V film family

V film family giver dig underholdning for hele familien – døgnet rundt. I løbet af dagtimerne viser vi animerede store film på dansk for det yngre publikum, familieeventyr og klassiske børnefilm. Om aftenen ændrer kanalen gradvist sit fokus og viser førsteklasses humor, de største svenske og udenlandske komedier og alt fra klassikere til de nyeste Hollywood premiere.

V series

V-serien er en rendyrket seriekanal, der viser prisvindende dramaer, ikoniske komedier og spændende øjeblikke, som du ikke kan få nok af. Her får du klassiske komedier og tv-serier med den de højeste ratings. To ryg-til-ryg-episoder i Prime Time i flagskibet Viaplay Originals og internationale seriepremiere. V series viser også nogle af de bedste amerikanske late night talk shows. Der er bestemt noget for enhver smag.

Streaming

Viaplay

En streamingtjeneste med serier i alle genrer, massevis af film og et stort underholdningsunivers for børn.

Ift. normalpris og vejledende pris som er 99 kr./md. Første måned 0 kr. gælder kun nye kunder.

Du får Viaplay

Viaplay er en af markedets største streamingtjenester, med storfilm fra Hollywood, eksklusive nordiske krimiserier og en hel række fantastiske amerikanske og britiske TV-serier.

Viaplay

Inkl. fem ekstra V series & film kanaler

V series & film-universet giver dig hele fem tv-kanaler med film, serier og børneunderholdning for hele familien.

V series & film

Læger, tidsmaskiner og usynlige mænd

Se 'Dolittle' med Robert Downey Jr. i hovedrollen som lægen, der kan tale med dyr. Efter tabet af sin kone isolerer Dolittle sig på sin herregård, men tvinges ud på et episk eventyr, da dronningen bliver alvorligt syg. Uforlignelige Michael J. Fox kan nu genopleves i 'Tilbage til fremtiden 1-3'. Den excentriske videnskabsmand Doc Brown har opfundet en tidsmaskine, som ved et uheld bringer hans 17-årige ven, Marty McFly, 30 år tilbage i tiden. Er du til gys, anbefaler vi gyserfilmen 'The Invisible Man'. Da Cecilias voldelige mand tager livet af sig, og efterlader hende med sin formue, mistænker hun at selvmordet ikke er ægte, og at hun bliver forfulgt af en mand som ingen kan se.

V series & film - film
V series & film - serier

Forbrydere, sladder og forsidefruer

Nu kan du se alle 15 sæsoner af den intense serie 'Criminal Minds', som følger FBI's adfærdsafdeling. Vi byder også på hele 'Gossip Girl-serien'. Velkommen til Manhattans Upper East Side, hvor sladder styrer dagsordenen, og velhavende studenter har penge, appetit og adgang til at udforske alle fristelser. Snyd heller ikke dig selv for den nye sæson af 'Forsidefruer', som har premiere den 28. januar på TV3.

Har du brug for hjælp til at vælge?

Ring til os på 70 70 18 83, eller bliv ringet op

Er du ikke helt sikker på, hvilken TV-løsning der passer dig? Så hjælper vi dig gerne. Skriv dit nummer nedenfor, så ringer vi til dig.

Smarte pakker

Spar penge med smarte pakker

Hvordan fungerer det? Når du kombinerer udvalgte tilvalg med vores pakker Underholdning (120 kr./md.) og/eller Sport (110 kr./md.) giver vi mindst halv pris på de ekstra tilvalg - helt uden binding og særskilte vilkår. Se, dét er SMART!

Alt dette er inkluderet i TV-pakken

OnePlace

4K-ready TV-boks 0 kr.

Med vores nyeste TV-boks OnePlace er al underholdning samlet ét sted.

Montering

Standardinstallation 0 kr.

Din lokale montør leverer og installerer det hele for dig.

Vi kommer hjem til deg

Klassisk parabol 0 kr.

Den klassiske parabol som leverer super skarpe billeder på alle kanaler.

Henter data

Vores streamingtjeneste er med i TV-pakken, uden at det koster ekstra. Så kan du se live-TV, dokumentarer og film, lige når og hvor det passer dig.

Forudsætter Grundpakken Lokal. Viaplay Film & Serier: Første måned 0 kr. - herefter 99 kr./md. (eller 49 kr./md., hvis du også har tilvalgspakken Underholdning). Tilvalg er uden binding og kan fravælges på Min side ved udgangen af indeværende md. Gælder kun nye kunder. Vi tager forbehold for pris- og produktændringer.