Privatlivspolitik

Det er helt afgørende for os, at vores kunder kan stole på os, og derfor er datasikkerhed en grundliggende del af vores strategi. Samtidig er det vigtigt for os at kunne tilbyde vores kunder produkter og tjenester, der imødekommer deres behov, og det giver data os mulighed for. Derfor arbejder vi på at blive mønsterelever, når det kommer til indsamling, behandling og overførsel af data. 

Vi er fundamentalt optagede af at respektere enkeltpersoners ret til privatliv. Det tager vi meget alvorligt, og arbejder på, at alle i Allente håndterer personlige oplysninger på en retfærdig og transparant måde, så vi kan respektere denne ret.

Vi følger love og regler, der har til formål at beskytte vores kunders personlige oplysninger, i alle vores markeder. Vi sørger for kun at indhente, benytte og behandle persondata, som er nødvendig for at vi kan gøre vores arbejde, imødekomme vores kunders behov og bruges kun i det omfang, som er lovet. Vi sørger også for, at disse data bliver opbevaret sikkert.

Vores kunder har ret til at få indblik i, hvordan vi håndterer deres data og til at bede os om at rette eller slette data. Hvis du har spørgsmål kan du altid kontakte os på privacy@allente.dk.  

Du kan også kontakte vores Data Protection Officer på DPO@Allente.tv.
Hvis du vil vide mere om behandlingen af personlige oplysninger, kan du se mere på siderne herunder 👇🏽