Bæredygtighed og vores værdier

En hilsen fra vores administrerende direktør: Allente er en kundeorienteret, nordisk underholdningsdistributør. Vi sigter efter at følge vores værdier – We Care, We Dare, We Share – i alle dele af virksomheden. Vi vil drive vores forretning på en ansvarlig og bæredygtig måde. Allentes bæredygtighedsarbejde er baseret på at fremme en alsidig, ligeværdig og inkluderende arbejdsplads, en sund kultur og etisk adfærd, og omfatter også miljøvenlige løsninger i hele vores værdikæde.

1140x645_Omoss_MahmoudMustapha
woman_teacup
Menneskerettigheder

Allente følger og respekterer internationale menneskerettigheder - altid og til enhver tid. Og vi arbejder med at sikre, at vi ikke krænker menneskerettigheder, deltager i andres krænkelser af menneskerettigheder og at vi overholder love i de lande vi arbejder med og i. Vi arbejder med at at oplyse om menneskerettigheder på arbejdspladsen, beskytter og opretholder retten til at tænke, snakke og give udtryk for meninger, og vi respekterer rettigheden til privatliv.

supergirl
Mangfoldighed, ligestilling og en inkluderende arbejdsplads

Allente arbejder for ligestilling, mangfoldighed og inklusion i vores kultur og i måden, vi udfører vores arbejde på. Som en pan-nordisk virksomhed mener vi, at netop dét er kernen til en god arbejdsplads og måden at opnå vores målsætninger. Vi har mangfoldighed og og inklusion på dagsordenen for at sikre, at ligestilling, mangfoldighed og inklusion bliver en del af relevante processer som for eksempel ansættelser. Allente har også etableret et samarbejde med OpenMind i Norge og Sverige - et program, der er designet til at hjælpe de, der ender uden for arbejdslivet af den ene eller andet grund, med at få værdifuld erhvervserfaring.

family_sofa
Etiske retningslinjer

Allente vil ikke gå på kompromis med sine etiske retningslinjer, når vi udfører vores arbejde. Vi har en nultolerance for korruption og bestikkelse. Vi bekytter vores kunders og andre interessenters persondata. Alle vores ansatte er forpligtet til at opretholde en høj etisk standard, som beskrevet i Allentes etiske retiningslinjer, samt andre retningslinjer såsom vores retningslinjer for korruption. Allente kræver, at vores leverandører og partnere arbejder med samme høje etiske standard som os og som nedfældet i vores Allente Supply Chain Sustainability Policy.

Allentes Sustainability Report 2022 og Code of Conduct

Vil du læse og downloade vores Sustainability Report 2023 og vores Code of Conduct?

Du kan gøre dette her >