Allente Pluskort
Hør mere om vores TV-pakker...

Vi ringer dig op med et uforpligtende tilbud på vores TV-løsning.

Vi kontakter dig hurtigst muligt, normalt inden for 24 timer.

Få en Allente TV-pakke til særpris med Pluskort

Som Pluskort-kunde får du lige nu en fordelagtig pris på alle streamingpakker fra Allente. Allente er det tidligere Viasat og Canal Digital, der er gået sammen og derfor nu kan give dig en endnu bedre TV-løsning! Du kan vælge frit mellem Tv-pakkerne Stream Basic, Stream Standard og Stream Premium.

 • Første 2 måneder til 0 kr* herefter fra 429 kr. /md.
 • Inklusive Viaplay i pakken Stream Standard og Viaplay Total i pakken Stream Premium
 • Al det bedste sport
 • Alle dine yndlingskanaler fra Discovery

Dette indgår i tilbuddet:

(Tilvalgspakker fra f.eks. HBO Nordic og C More kan du selv nemt vælge til og fra på Min side efter din bestilling, når du er blevet kunde)

Henter data

429 kr./md. Vores grundpakke, som er rig på spændende indhold med de bedste kanaler inden for dansk TV inkl. 4 nordiske kanaler.

Underholdning

Underholdning

+ 99 kr./md. Vores mest populære og indholdsrige tilvalgspakke med masser af børneunderholdning, film, serier, dokumentarer og naturprogrammer.

Henter data

+ 99 kr./md. Enormt meget sport for pengene! Drømme-tilvalgspakken for alle sportsinteresserede med de største sportsbegivenheder hele året.

NYHED! Inkl. Viaplay Total

+ 69 kr./md. (med Underholdning + Sport) ellers 159 kr./md. Med Viaplay Total kan du streame alt det bedste sport, massevis af film, populære danske og internationale serier og timevis af børneunderholdning.

Viaplay Total

Alt det bedste sport

Viaplay
Yoan Valat/EPA/Ritzau Scanpix
Champions League

Følg de bedste klubber og største klubber i verden, når der kæmpes om Champions League trofæet.

Paul Ellis/AFP/Ritzau Scanpix
Premier League

Se alle kampe fra den nye sæson af én af verdens mest populære fodboldligaer: Premier League.

Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix
Superliga

Glæd dig til dansk fodbold, når det er allerbedst. Superligaen er nemlig tilbage i en ny sæson. Hvem bliver mester i år?

Philip Fong/AFP/Ritzau Scanpix
Formel 1

De bedste chauffører, de hurtigste biler og de mest udfordrende baner. Formel 1 byder altid på drama af højeste kaliber og har millioner af fans verden over.

Masser af film og serier

Viaplay
© 2024 Viaplay Group
Fængende dokumentarer

Om du er til true-crime mysterier fra ind- og udland eller mere til personfortællinger om alt fra kendte til sport, så finder du den perfekte dokumentar på Viaplay.

© 2023 Columbia Pictures Industries Inc. and TSG Entertainment II. All Rights Reserved
Fantastiske film

Viaplay har et imponerende udvalg af prisvindende, rørende, sjove og romantiske film i alle genrer. Der er også mange danske biografhits.

© 2024 OPEN 4 BUSINESS PRODUCTIONS LLC. & © 2024 Universal Television LLC. All Rights Reserved
Timevis af serier

Stream massevis af serier som: Chicago-serierne, The Irrational, Outlander og The Good Doctor. Se hele sæsoner og samlinger af serier uden dårlig samvittighed.

© 2021 Focus Features LLC. All Rights Reserved
Familieunderholdning

Når hele familien skal hygge sig sammen, så finder I underholdning på Viaplay. Der er masser af gode animerede og sjove film og hyggelige komedier.

© 2024 DreamWorks Animation LLC. All Rights Reserved
Børneunderholdning

Sjove og lærerige film og serier til børn i alle aldre. Glæd dig bl.a. til hits som Gurli Gris, Byggemand Bob, Lego-film og Dreamworks' populære univers.

© 2024 Viaplay Group
Sjov og hyggelig reality

På Viaplay kan du se alt det nye, populære og velkendte reality: Luksusfælden, Boligkøb i blinde, MasterChef, Paradise Hotel eller det nyeste skud på stammen: Breinholts.

Alt dette er inkluderet i TV-pakken

OnePlace
4K-ready TV-boks 0 kr.

Med vores nyeste TV-boks OnePlace er al underholdning samlet ét sted.

Montering
Standardinstallation 0 kr.

Din lokale montør leverer og installerer det hele for dig.

Vi kommer hjem til deg
Klassisk parabol 0 kr.

Den klassiske parabol som leverer super skarpe billeder på alle kanaler.

Henter data

Vores streamingtjeneste er med i TV-pakken, uden at det koster ekstra. Så kan du se live-TV, dokumentarer og film, lige når og hvor det passer dig.

FAQ

Har du spørgsmål? Se om du finder svar på det her. Hvis ikke, er det bare at kontakte vores kundeservice.

  
 • Hvordan fungerer TV via streaming?

  TV via streaming fungerer på den måde at du ikke behøver, TV-boks, Parabol eller kabler.
  Det er helt ligesom en almindelig streamingtjeneste, dog hvor du kan se dine TV-kanaler via vores app og på https://tv.allente.dk/home - for at streame til TV skal du benytte dig af Apple TV eller Google Chrome.

 • 
 • Hvad sker der efter jeg har bestilt?

  Når du har valgt din TV-pakke og bestillingen er gennemført, så ringer vi dig op indenfor 24 timer for at gennegå og bekræfte aftelen, og så får du en bekræftelse på email fra os. Her kan du så allerede begynde at se TV via vores app.

  Via Min side her på hjemmesiden, kan du nemt administrere dig abonnement, sætte på pause, se dine fakturaer og tilvalgspakker.

  Flere spørgsmål? Vores kundeservice har åbnet hver dag og hjælper dig gerne.

 • 
 • Hvad sker der efter de første 2 måneder?

  Du får de første 2 måneder i din 6 måneders bindingsperioede til 0 kr. - herefter fra 429 kr./md. som er for TV-pakken Stream Basic. Du kan frit op- og nedgradere din TV-pakke via Min Side.

  Alle tilvalg er uden binding og kan fravælges på Min Side ved udgangen af indeværende md.

 • 
 • Hvordan logger jeg ind på Min side?

  Du logger ind ved at gå til allente.dk/min-side. Du logger ind med samme brugernavn og password, som du har brugt på canaldigital.dk
  Brugernavn: [din email]

 • 
 • Hvordan fungerer det med Viaplay?

  Når du har en TV-pakke eller en tilvalgspakke med Viaplay, er adgangen til streamingtjenesten Viaplay med i dit abonnement.

  Efter du er blevet kunde hos os, er det nødvendigt at aktivere dit Viaplay-abonnement for at få adgang til appen og deres indhold. Se guide for aktivering

Henter data
Henter data

Forudsætter 6 mdr. binding på TV-pakken Stream Basic og tilmelding til Betalingsservice 9,75 kr./md. ellers 49 kr. pr. faktura. Første 2 måneder 0 kr. - herefter Stream Basic: 429 kr./md. Stream Standard: 549 kr./md. Stream Premium: 659 kr./md. Mindstepris 6 mdr. 1.716 kr. ex. Betalingsservice 9,75 kr./md., hvis du kun beholder Stream Basic. Tilbuddet gælder kun for nye kunder. Vi tager forbehold for pris- og produktændringer.