Nu er alt film- og serieindhold fra Viaplay synligt i Allente-appen

Indtil nu har det streamingindhold fra Viaplay, der har været tilgængeligt i Allente-appen og på boksene Allente 1 og OnePlace, været begrænset til Viaplays egne produktioner samt et udvalg af film, der kaldes V film.

Fra og med nu (18. december) får vi mulighed for at præsentere alt indhold direkte i Allente-appen ved at linke videre til Viaplay-appen for at se det.

Vi vil nu kunne vise hele udvalget fra Viaplay Film & Serier, dvs. også alle internationale serier og film, og præsentere dem sammen med serier og film fra andre leverandører. På den måde bliver det lettere for dig at vælge noget at se baseret på en genre eller et tema, uanset hvor indholdet kommer fra.

Biblioteket med eksisterende Viaplay-titler i Allente-appen og vores bokse vil forblive, og nye titler vil fortsat blive tilføjet. På grund af at der for nogle titler vil være to forskellige måder at afspille indhold på, kan der forekomme duplikater af samme titel. 

  
 • Sådan fungerer den nye måde at se på

  Viaplay giver Allente-appen og vores bokse adgang til billeder og tekster for alle deres titler. Når du derefter klikker på en titel, begynder den at afspille i Viaplay-appen i stedet for hos os.

  For at kunne afspille indhold på den nye måde skal du aktivere din Viaplay-konto og koble den sammen med dit abonnement hos Allente samt downloade Viaplay-appen på de enheder, du bruger. Følg trinnene her

 • 
 • Dette gælder for de forskellige enheder

  Boksene Allente 1 og OnePlace: Viaplay-appen er forinstalleret på boksen. For dig, der er logget ind i Viaplay-appen, starter filmen eller serien direkte, når du klikker på den.

  Allente-appen til mobil, tablet, streamingweb, Apple TV og Android TV:* For dig, der har Viaplay-appen downloadet og er logget ind, starter filmen eller serien direkte, når du klikker på den. Hvis du mangler Viaplay-appen, bliver du ledt til App Store eller Google Play Butikken.

  Allente-appen til smart-tv fra Samsung eller LG: Du kan fortsætte med at se på samme måde som før, dvs. på det indlæste Viaplay-indhold i Allente-appen eller direkte i Viaplays app. Fra disse apps har vi ikke mulighed for at linke videre.

  *) Allente Streaming Hub, Chromecast med Google TV, Xiaomi Mi TV eller Smart TV fra Sony, Philips og Toshiba.

 • 
 • Godt at vide

  Allente-appens 'Fortsæt at se' vil kun indeholde de Viaplay-titler, du afspiller direkte i Allente-appen, altså de indlæste film og serier. Indholdet, du starter i Allente-appen for at afspille i Viaplay-appen, vil i stedet blive vist i den tilsvarende liste hos Viaplay.

Relevante spørgsmål og svar

  
 • Hvordan kommer jeg i gang med Viaplay-appen for at kunne se alt Viaplay-indhold via Allente-appen?

  For at kunne afspille indhold på den nye måde skal du have aktiveret din Viaplay-konto og koble den sammen med dit abonnement hos Allente, samt downloade Viaplay-appen på de enheder, du bruger. Følg trinnene på her

 • 
 • Hvorfor afspilles nogle Viaplay-titler direkte i Allente-appen og nogle i Viaplay-appen?

  For at kunne præsentere hele udvalget, der er inkluderet i Viaplay Film & Serier, har vi lavet en ny type integration med Viaplay, hvor vi i Allente-appen kan vise tekst og billeder fra alt. Når du klikker på en titel, begynder den at afspille i Viaplay-appen i stedet for hos os. Det er den ene måde at se på og forudsætter, at du har downloadet Viaplay-appen og aktiveret Viaplay-kontoen, der hører sammen med dit Allente-abonnement.

  Den anden måde er at se på den del af Viaplay-udvalget, der er indlæst i Allente-appen. Det er ikke ændret, og vi vil fortsætte med at indlæse Viaplays egne produktioner samt et udvalg af film, der benævnes V film, i Allente-appen.

 • 
 • Hvordan ved jeg, om den Viaplay-titel, jeg klikker på, vil blive afspillet i Allente-appen eller i Viaplay-appen?

   

  Når du først har klikket på den, fremgår det tydeligt på den orange knap. "Se nu..." betyder, at afsnittet eller filmen afspilles i Allente-appen. "Se på Viaplay" betyder, at du bliver linket videre til Viaplay-appen, når du trykker på knappen. Film, der benævnes "V film", afspilles altid i Allente-appen.

 • 
 • Hvordan vender jeg tilbage til Allente-appen, når jeg har set færdig på Viaplay?

  Du skal skifte tilbage til Allente-appen på samme måde, som du normalt skifter mellem apps på din enhed. Der er ingen automatiseret mekanisme til at vende tilbage.

 • 
 • Kan jeg downloade film og serier fra Viaplay for at se uden internet?

  Ja, den funktion er tilgængelig i Viaplay-appen, dog ikke i Allente-appen.

 • 
 • Når jeg søger på en titel fra Viaplay, får jeg to resultater. Hvorfor det?

  Det skyldes, at vi har to måder at få adgang til Viaplay-indhold med Allente-appen. Vi har lavet en ny type integration med Viaplay, hvor vi i Allente-appen kan vise tekst og billeder fra alt indhold. Når du klikker på en titel, begynder den at afspille i Viaplay-appen i stedet for hos os. Denne måde at se på forudsætter, at du har downloadet Viaplay-appen og aktiveret Viaplay-kontoen, der hører sammen med dit Allente-abonnement.

  Den anden måde at finde Viaplay-indhold med Allente-appen er den, du er vant til fra tidligere. Den del af Viaplay-udvalget, der er indlæst i Allente-appen, forbliver, og du kan se det direkte i Allente-appen. Det er ikke ændret, og vi vil fortsætte med at indlæse Viaplays egne produktioner samt et udvalg af film, der benævnes V film, i Allente-appen.

  Tips til at se, hvad der er hvad: Når du først har klikket på den, fremgår det tydeligt på den orange knap. "Se nu..." betyder, at afsnittet eller filmen afspilles i Allente-appen. "Se på Viaplay" betyder, at du bliver linket videre til Viaplay-appen, når du trykker på knappen. Film, der benævnes "V film", afspilles altid i Allente-appen.

 • 
 • Når jeg blev sendt til Viaplay-appen for at se, kunne jeg ikke logge ind med mit normale Allente-login? Hvorfor det?

  Hvis du aldrig har logget ind i Viaplay-appen, skal du begynde med at aktivere din Viaplay-konto og koble den sammen med dit abonnement hos Allente. Følg trinnene her. Her vælger du, hvilke login-oplysninger du vil have, og du kan vælge de samme som til Allente-kontoen, hvis du ønsker det. Vi anbefaler dog altid at have unikke login-oplysninger for alle konti. At bruge de samme på flere gør dig sårbar over for internetbedrageri.

 • 
 • Hvorfor er Viaplay-serier/film forsvundet fra "Fortsæt med at se" i Allente-appen?

  "Fortsæt med at se" vil kun indeholde de Viaplay-titler, du afspiller direkte i Allente-appen, altså de indlæste film og serier. Indholdet, du starter i Allente-appen, men som afspilles i Viaplay-appen, vil i stedet blive vist i den tilsvarende liste i Viaplay-appen.

 • 
 •  Skal jeg gå via Allente-appen til Viaplay-appen?

  Nej, men fordelen ved Allente-appen er, at vi kan præsentere indhold fra flere af streamingtjenesterne i dit sortiment på ét sted. Det giver dig et bedre overblik over, hvilke serier og film du har adgang til. Derfor anbefaler vi, at du går via Allente-appen.

 • 
 • Hvorfor finder jeg ikke lige så meget Viaplay-indhold i Allente-appen på mit Samsung/LG Smart TV som på andre enheder?

  Når det kommer til Allente-appen på Samsung/LG Smart TV, har vi ikke mulighed for at linke videre derfra. Det Viaplay-indhold, der vises der, er derfor kun de indlæste titler. Du skal fortsætte med at se på samme måde som tidligere, enten på det indlæste Viaplay-indhold i Allente-appen eller direkte i Viaplays app.