Installér boksen

Trin-for-trin guide

Når du har tilsluttet Allente 1-boksen til dit TV, er det tid til at installere den. Her beskriver vi de forskellige trin, men du bliver også guidet igennem hele processen på skærmen foran dig.

Gå tilbage til tilslutningsvejledningen.

  
 • 1. Sprog

  1. Først skal du vælge sprog. Vælg dansk.

 • 
 • 2. Vælg netværk

  Vælg dit WiFi-netværk fra listen over netværk, som boksen har fundet. Indtast adgangskoden med fjernbetjeningen. Hvis du har tilsluttet et netværkskabel, skal du vælge ”Brug Ethernet” i stedet.

   

 • 
 • 3. Google-indstillinger

  1. Log ind på din Google-konto. Du indtaster e-mailadressen og adgangskoden til din Google-konto ved hjælp af fjernbetjeningen. Tryk her for at læse mere om Google-konto og apps.

  2. Nu kommer en række trin med ja/nej-spørgsmål om at acceptere Googles vilkår for brug, placering, forbedring af Google Assistant osv. Boksens funktioner påvirkes ikke af de valg, du foretager her.

  3. I dette trin kan du vælge de apps, der skal installeres på boksen fra starten. Du kan altid supplere med flere apps via Google Play Butik senere.

  4. Det sidste trin i Google-delen af ​​installationen beskriver boksens Google-funktioner.

 • 
 • 4. TV-signalet konfigureres automatisk

  Din TV-boks begynder derefter i baggrunden at downloade data til TV-guiden, dit streamingindhold osv. Det tager ca. 15 minutter, og mens det foregår, kan du kun bruge TV-boksen i begrænset omfang.

Gik noget galt?

For andre fejlkoder end dem, vi lister nedenfor, Tryk her.

Bemærk! Streamingtilstanden er kun en fallback-tilstand

Hvis der er problemer med parabol-signalet, kan boksen køres i såkaldt Streaming-mode, men det er en slags reserve-mode, der kun skal bruges i dette tilfælde, aldrig ellers.

Det er først når tv-signalet kommer via fiber eller parabol, at din boks har fuld funktionalitet - altså bedste billedkvalitet, dolby lyd, fuld mulighed for undertekster på dine kanaler, ingen forsinkelse under direkte sport og mulighed for for at bruge optage- og pausefunktionerne (hvis du har tilsluttet en harddisk).