Live-TV-kanalerne flyttes fra Viaplay til Allente-appen

Allente

D. 1. februar 2024 forsvinder TV-kanalerne fra Viaplay-appen. De samme kanaler vil i stedet være tilgængelige i Allente-appen, som allerede nu er inkluderet i dit abonnement.

Allente-appen er tilgængelig på mange forskellige enheder, som nyere Smart TV (Samsung, LG og Android TV), mobiler/tablets (Android og iOS), Apple TV, Chromecast samt via computer på tv.allente.dk.

Adgangen til appen sker med samme login, som du bruger til Min side. Har du ikke allerede oprettet en bruger til Min side, kan du trykke på linket herunder og følge vejledningen for at komme i gang.

Kom igang med Allente-appen >>

 

Herunder kan du finde flere informationer og svar vedrørerende ændringen samt læse om de nye kanaler og det nye indhold du vil kunne finde i Allente-appen fra d. 1. februar.

Live-TV-kanalerne flyttes fra Viaplay til Allente-appen

Nye kanaler og nyt indhold

  
 • Eurosport 1

  Eurosport 1 er en sportskanal, der sender live sportsbegivenheder, nyheder og analyser. Kanalen er kendt for at dække forskellige sportsgrene, herunder fodbold, tennis, cykling, og vintersport. Eurosport 1 tilbyder et bredt udvalg af sportsindhold og er tilgængelig i mange lande verden over.

  Kanalen findes på kanalplads 103 både på tv-boksen og i Allente-appen.

 • 
 • Discovery Channel

  Discovery Channel er en TV-kanal dedikeret til dokumentarprogrammer og faktabaseret indhold. Kanalen er kendt for at præsentere en bred vifte af emner, herunder natur, videnskab, teknologi, historie og eventyr.

  Kanalen findes på kanalplads 37 både på tv-boks og i Allente-appen.

 • 
 • SVT2

  SVT2, eller Sveriges Television 2, er en svensk TV-kanal og en del af den offentlige servicekanal Sveriges Television (SVT). Kanalen blev lanceret i 1969 og tilbyder et bredt udvalg af programmer, herunder nyheder, dokumentarer, kulturprogrammer, underholdning og drama.

  Kanalen findes på kanalplads 131 både på tv-boksen og i Allente-appen.

 • 
 • Ugearkivet

  I Ugearkivet finder du TV-udsendelser fra de seneste 7 dage. Arkivet dækker følgende udbydere:

  - Danmarks Radio (DR1, DR2, DR Ramasjang)
  - TV2 (TV2, Charlie, Echo, Fri)
  - Viaplay (TV3, TV3+, TV3 Puls, TV3 Max)
  - Discovery (Kanal 4, Kanal 5, 6'eren, 9'eren, History, Animal Planet)
  - Viasat World (Nature, History, Explore)
  - National Geographic
  - BBC Nordic
  - Nickelodeon
  (+Nickjr.)

 • 
 • SkyShowtime

  Skyshowtime er stedet for alt den bedste underholdning! Masser af premierer på store film og serier – og du kan selvfølgelig også se mange favoritter som Yellowstone, Halo, Star Trek: Strange New Worlds og Dexter: New Blood.

  Du finder indholdet fra SkyShowtime i Allente-appen under Film & Serier.

 • 
 • BBC Nordic+

  Med BBC Nordic+ får du adgang til masser af BBC-indhold udover det, der vises på BBC Nordic. Herunder helt nye serier og programmer med fokus på musik, kunst, rejser og historie.

  Du finder indholdet fra BBC Nordic+ i Allente-appen under Film & Serier og Serier fra BBC Nordic+.