Allente-appen med til sommer

Er du klar til en underholdende sommer?

Glæder du dig også til sommer? Det er tid til fridage, strandture og hyggelige aftener. Uanset dine sommerplaner, kan du krydre dem med komedier, action eller drama via Allente-appen. Tag den med overalt og stream dine yndlingskanaler lige så nemt ude som hjemme. I denne artikel giver vi dig de bedste tips til en fantastisk sommer. 📱

I 1960'ernes New York er den højt respekterede Don Draper kongen af reklamebranchen. Men bag hans succes ligger utroskab, personlige dæmoner og en hemmelighed, som har fulgt ham siden Koreakrigen.

Tour de France 2023 starter ikke i Frankrig, men i stedet i spanske Bilbao. Det bliver sjette gang på ti år, at starten på dette klassiske cykelløb går udenfor Frankrig. Start 1. juli TV 2. Stream touren direkte i Allente-appen.

EM i fodbold 2024 er i fuld gang! Kridt skoene og følg med i de nervepirrende øjeblikke, når de danske drenge kæmper om pokalen! Find kampene på DR1 og TV 2.

I ugearkivet kan du finde de programmer, som er blevet vist på TV de seneste dage. Perfekt, hvis du er gået glip af et afsnit af din favoritserie.

Emil og Viktor er bedste venner, der nu er gået all-in og har startet et cateringfirma sammen. Men alt ændrer sig, da Emil finder ud af, at Viktor er blevet kærester med hans mor.

Få dig en sommer fyldt med underholdning med Allente-appen og nyd dine TV-kanaler og et stort udbud af film og serier lige når og hvor du har lyst. Udbuddet i appen er baseret på din TV-pakke - jo større pakke du har, jo mere indhold.