Formel 1


Se alt fra Formel 1
med ViaplayMax Verstappen og Red Bull fortsatte presset og hev deres anden verdenmesterskabstitel i træk hjem sidste år. Vinder den unge hollænder tre mesterskaber i træk, eller er det måske Charles Leclerc og Ferraris tur i år? Og hvordan kommer det til at gå Kevin Magnussen til sæsonstart i sin nydesignede bil og med den nye holdkammerat, Nico Hülkenberg? Kan de sammen køre fra de hårde konkurrenter?

Årets Formel 1 sæson starter fredag d. 3. marts, og du kan følge alle løbende samt alt det ekstra fra Formel 1 med Viaplay Total via Allente. Husk at du også kan se nogle af løbende på TV3+. 

Oversigt over løb og hold

web_f1-kalender-dk-2023.jpg

web_f1-teams-dk-2023.jpg

Kom helt tæt på løbet med Viaplay Total

Vidste du, at du kan komme endnu tættere på Formel 1-dramaet med Viaplay Total? Her kan du blandt andet følge med i, hvad der sker i Pitlane, se bilernes position på banen med Track Positioning eller opleve løbet fra kørernes perspektiv inde i bilerne med On-board. Med Timing kan du også se omgangstiderne og den aktuelle position for hver enkelt kører.

addaa

Ny bybane får F1 debut

Snoede riviera-løb i Monaco, intens natkørsel i Singapore og hurtige parkløb i Melbourne. Bybaner har længe været værdsat i Formel 1 verdenen, og den nyeste bane er Las Vegas Street Circuit. Casino-byen har tidligere været vært for F1-løb, men banen til november måneds løb er sprit ny og indeholder blandt andet en 2 km lige strækning på "The Strip". Så forvent fart og spænding, når Formel 1 kommer til Vegas!

Formel1

Spørgsmål & svar

  
 • Med hvilken TV-pakke kan jeg se Formel 1? 

  Med Stream Premium kan du se alt fra Formel 1. Kvalifikationer og løb kan du se på TV3+, og som udgangspunkt kan du se træninger på TV3 SPORT og enkelte gange på TV3 MAX. Det hele kan streames med Viaplay Total i din TV-pakke. 

  Hvis du har TV-pakkerne Stream Basic og Stream Standard, kan du se alle Formel 1-løbene på TV3+. 

   

   

 • 
 • På hvilke kanaler kan jeg se Formel 1? 

  Træning 1, 2 og 3 kan du som udgangspunkt se på TV3 SPORT og enkelte gange på TV3 MAX.

  Kvalifikationer og løb kan du se på TV3+.

  Det hele kan du naturligvis streame med Viaplay Total i din TV-pakke. 

   

 • 
 • Kan jeg se Formel 1, når jeg er i udlandet? 

  Ja, du kan streame alle de kanaler, du har adgang til i din TV-pakke via Allente-appen i alle EU- og EØS-lande, hvor og hvornår du vil. 

 • 
 • Kan jeg streame Formel 1 direkte på Viaplay?

  Ja, du kan streame alt fra Formel 1 (og alt andet sport fra Viaplay) direkte via Viaplay-appen eller på viaplay.dk. Du har adgang til Viaplay Total med TV-pakken Stream Premium.

  Viaplay er tilgængelig til de fleste smartphones, tablets, browsere, Apple TV samt Smart TV - blandt andre Samsung og LG. Den understøtter også Chromecast. 

  Har du en OnePlace- eller en Allente 1-boks, kan du downloade Viaplay-appen direkte til boksen.

 • 
 • Hvor længe kan jeg se Formel 1-løb?

  I Viaplay-appen kan du se alle Formel 1-løbene i op til 48 timer efter løbet, er blevet sendt live.