OnePlace - 4K HDR UHD

OnePlace

OnePlace-boksen er til dig, der har et parabol-abonnement. Med OnePlace-boksen kan du enkelt bevæge dig mellem dine kanaler, streamingtjenester og apps. Her er alt samlet på ét sted – og med bare én fjernbetjening, for at gøre livet lidt lettere. Brug stemmesøgning til at finde det, du vil se, eller naviger dig hurtigt og effektivt rundt i den enkle menu. For at sikre dig den bedste TV-oplevelse bør du koble OnePlace-boksen til internettet. Se live-TV uden internet Hvis du ikke har internet, eller hvis nettet er ustabilt eller dårligt hvor du bor, kan du bruge OnePlace-boksen uden at koble den til internettet. Så får du live-TV på den ”gammeldags” måde, samt TV-guide og mulighed for at optage hvis du har harddisk.

  • Se alt på TV – ligesom i dag
  • Stream og se film og serier når det passer dig
  • Download apps og spil i Google Play
  • Find indhold hurtigt med stemmesøgning eller tekstsøgning
  • Én fjernbetjening til det hele
  • 4K ready
  • Kan også bruges hvis der ikke er internet
  • Kan afbetales over 24 måneder

Hvad er OnePlace?

Vores nyeste TV-boks giver dig alt på et sted, i en ny og bedre brugeroplevelse: TV som du kender det, film og serier du kan streame akkurat når det passer dig og et univers af apps og spil i Google Play Butik.

Med OnePlace kan du se frem til en enklere, smartere og hurtigere TV-oplevelse, med alt på et sted. 

Her er nogle af fordelene med OnePlace

Enklere at finde det, du vil se

Med direkte-TV, streaming af film og serier, arkiv, optag, spil og apps samlet på et og samme sted, får du fuldstændig oversigt over alt du kan vælge mellem.

Hurtigere med talesøgning

Med OnePlace kan du søge på alt indholdet du har tilgængelig. Skriv eller tryk på mikrofonen på fjernbetjeningen for at bruge talesøgning til at finde det du leder efter.

Bluetooth fjernbetjening

Fjernbetjeningen kommunikerer med OnePlace via Bluetooth. Siden du ikke behøver at pege på TV-boksen med fjernbetjeningen, kan du sætte den praktisk talt hvor du vil.

Smarte anbefalinger

Jo mere du bruger OnePlace, jo bedre lærer den dig at kende. Canal Digital arbejder kontinuerligt med at give dig de bedste TV-, film- og serieanbefalinger.

Indbygget Chromecast

OnePlace har Chromecast indbygget. Så behøver du intet ekstra for at koble mobilen, tablet eller PC til TV'et. Del videoer, billeder og musik direkte til TV'et med venner og familie.

Superskarp billedkvalitet

OnePlace er selvfølgelig forberedt til HDR og 4K Ultra HD. Det betyder, at du får fuldt udbytte den dag, der kommer indhold med endnu skarpere billedkvalitet og endnu mere naturtro billedgengivelse.

Google, Google Play og Android TV er varemærker tilhørende Google LLC.