Tillykke med din nye Streamingpakke

Velkommen til en verden af underholdning! Med din nye streamingpakke kan du nemlig glæde dig til TV-underholdning fra de bedste danske kanaler. Du får selvfølgelig også alt det bedste sport fra Canal 9, TV3+, TV3 Max, TV3 Sport, Eurosport 1 og 2, TV 2 Sport, og TV 2 Sport X. Så er du sikker på at kunne følge årets største sportsbegivenheder. Herunder får du en lille smagsprøve på hvad din nye streamingpakke indeholder. Vi ønsker dig rigtig god fornøjelse!

Se masser af de største danske og internationale kampe i fodbold, de store turneringer i håndbold, klassetennis, klassikerne i cykelsport, store løb indenfor motorsport, kampe i amerikansk fodbold og meget, meget mere.

Se dine favoritter op til 7 dage tilbage i tiden

(Indhold i arkivet afhænger af dit samlede abonnement)

Kom godt i gang

Med din nye streamingpakke er der garanteret underholdning til hele familien. I har nemlig mulighed for at streame på op til fire enheder, hvor de to kan bruges samtidig. Lige nu kan du streame via Allentes app til smartphone, tablet, Apple TV og Smart TV og vi arbejder løbende arbejde på at udvikle apps til nye platforme. Herunder kan du læse mere om, hvordan du gør.

Har du glemt din adgangskode? Få en ny adgangskode

Har du endnu ikke oprettet dig på Min side eller vores streamingtjeneste kan du nemt gøre det nu.

Opret bruger nu