Tillykke med din Streaming-pakke

Velkommen til en verden af underholdning! Med din nye streamingpakke kan du nemlig glæde dig til TV fra de bedste danske kanaler og samtidig en masse kanaler med underholdning i alle genrer, blandt andet Discovery, National Geographic, BBC, Disney Junior og mange flere. Desuden får du 4 ekstra streamingtjenester med underholdning til både børn og voksne. Med Viaplay Total får du også det bedste fra sportens verden! De bedste danske og internationale ligaer i fodbold, motorsport, håndbold og golf. Der er selvfølgelig også underholdning til de i familien, der ikke ser sport. I får nemlig også masser af prisvindende film og serier fra ind- og udland, velkendte TV3-programmer samt timevis af sjov og lærerig børneunderholdning. Herunder får du en lille smagsprøve på hvad din nye streamingpakke indeholder. Vi ønsker dig rigtig god fornøjelse!

Viaplay

Inkl. Viaplay Total

Med Viaplay Total kan du streame alt det bedste sport, massevis af film, populære danske og internationale serier og timevis af børneunderholdning.

Har du endnu ikke aktiveret Viaplay, kan du gøre det her

Yoan Valat/EPA/Ritzau Scanpix
Champions League

Følg de bedste klubber og største klubber i verden, når der kæmpes om Champions League trofæet.

Paul Ellis/AFP/Ritzau Scanpix
Premier League

Se alle kampe fra den nye sæson af én af verdens mest populære fodboldligaer: Premier League.

Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix
Superliga

Glæd dig til dansk fodbold, når det er allerbedst. Superligaen er nemlig tilbage i en ny sæson. Hvem bliver mester i år?

Philip Fong/AFP/Ritzau Scanpix
Formel 1

De bedste chauffører, de hurtigste biler og de mest udfordrende baner. Formel 1 byder altid på drama af højeste kaliber og har millioner af fans verden over.

Viaplay Originals

BBC

Nat Geo Now

Se dine favoritter op til 7 dage tilbage i tiden

(Indhold i arkivet afhænger af dit samlede abonnement)

Du har også adgang til tusindvis af lejefilm

I din streamingpakke er der også mulighed for at leje mere end 15.000 forskellige titler - bl.a. de nyeste premierefilm. Oplev Filmleje på din mobil, tablet, Apple-TV eller via Chromecast som også understøttes.

De nyeste lejefilm lige nu

Kom godt i gang

Med din nye streamingpakke er der garanteret underholdning til hele familien. I har nemlig mulighed for at streame på op til fire enheder, hvor de to kan bruges samtidig. Lige nu kan du streame via Allentes app til smartphone, tablet, Apple TV og Smart TV og vi arbejder løbende arbejde på at udvikle apps til nye platforme. Herunder kan du læse mere om, hvordan du gør.

Har du glemt din adgangskode? Få en ny adgangskode

Har du endnu ikke oprettet dig på Min side eller vores streamingtjeneste kan du nemt gøre det nu.

Opret bruger nu