Gode tips til din nye streamingpakke

Nu har du haft lidt tid til at se nærmere på dine nye streamingtjeneste, og forhåbentlig er du allerede godt i gang! Ud over en masse fantastisk underholdning, så har din streamingtjeneste også en masse smarte features. Herunder får du derfor et par gode tips til din nye streamingpakke. God fornøjelse!

Gem dine favoritter

Vidste du, at du har mulighed for at gemme dine foretrukne film og serier under 'Mine favoritter'? På den måde kan du hurtigt finde frem til dem, når du vil streame et nyt afsnit og se eller gense en god film. Herunder kan du se, hvordan du markerer film og serier som favoritter.

  1. Find dit favoritindhold
  2. Klik på hjertet øverst i højre hjørne
  3. Gå til 'Mere' i hovedmenuen i bunden
  4. Vælg 'Mine favoritter'
  5. Se eller gense dit favoritindhold
Favoritter

Kom godt i gang

Med din nye streamingpakke er der garanteret underholdning til hele familien. I har nemlig mulighed for at streame på op til fire enheder, hvor de to kan bruges samtidig. Lige nu kan du streame via Allentes app til smartphone, tablet, Apple TV og Smart TV og vi arbejder løbende arbejde på at udvikle apps til nye platforme. Herunder kan du læse mere om, hvordan du gør.

Har du glemt din adgangskode? Få en ny adgangskode

Har du endnu ikke oprettet dig på Min side eller vores streamingtjeneste kan du nemt gøre det nu.

Opret bruger nu

Se dine favoritter op til 7 dage tilbage i tiden

(Indhold i arkivet afhænger af dit samlede abonnement)

På Min side kan du se detaljer i dit abonnement, fx hvilke pakker du har eller dine fakturaer. Hvis du ønsker at foretage ændringer i dit abonnement, så skal du kontakte kundeservice. Det kan du gøre via chat-funktionen allente.dk/kundeservice eller ved at ringe til os direkte på tlf: 45 100 100.