C More lukkede deres streamingtjeneste 31. december, men frygt ej, du kan stadigvæk få dit krimi-fix hos Allente. Med Allente Stream Flex kan du få C More som tilvalgsprodukt, og få adgang til C More's film og serier direkte i Allente appen

C More er størst på krimi

Se blandt andet Svenske "Maria Wern" som her anbefales af Ann Lind i krimiklubben

Scenen er en skov, hovedpersonen fra "Sandheden" i forgrunden, med 2 politifolk i baggrunden
© 2023 C More

Sandheden Drama serie fra 2023 (1 sæson)

Iris Broman er ny chef for gruppen for Henlagte Sager i Malmø. Hun har forladt sit gamle liv i Stockholm og er flyttet ind i sin halvsøsters hus ved havet i Ystad. Samme dag som Iris begynder i sit nye job, finder man et kranium i skoven.

Solsidan Komedie fra 2010 (8 sæsoner)

Alex og hans kæreste Anna venter deres første barn og skal flytte ind i Alex' gamle barndomshjem i Saltsjöbaden. Der går dog ikke lang tid, før de løber ind i problemer. Alex' mor, Margaret, har svært ved at give slip på sit gamle hjem, og Alex får gode råd om vigtigheden af et godt forhold til naboen og barndomsvennen Fredde.

En person er ved at fælde et træ, en anden står bagved og ser bekymret ud.
© 2023 C More
Nærbillede af hovedpersonen Maria Wern fra TV-serien af samme navn. Hun ser nervøs ud.
© 2023 C More

Maria Wern Thriller fra 2008 (9 sæsoner)

Maria Wern vender tilbage til arbejdet efter længere tids fravær og snart ligger der flere sager på hendes skrivebord. En uidentificeret mand bliver fundet myrdet på stranden. Samtidig dør en kvinde med influenzasymptomer på hospitalet.