Det får du altid med Allente Stream

Med Allente Stream har du altid 19 kanaler og Viaplay Film & Serier i din pakke, som du så kan krydre med 2 eller 4 ekstra streamingtjenester - og endda udskifte hver måned. Vælg mellem HBO Max, SkyShowtime, Discovery+ eller Nordisk Film+, og spar op mod 126 kr./md! Du styrer det helt selv!

 

 

Elsker du sport?

Tilføj den valgfri pakke Sportskanaler når du bestiller, og få adgang til alle danske TV-kanaler med Sport for kun 130 kr./md!

Se blandt andet Champions League, Superliga & Premier League med:
• TV 2 Sport & Sport X
• TV3 Max & TV3 Sport
• Eurosport 1 & 2

Kun 130 kr./md.

Devicer

Se lige hvor du vil

Det er helt op til dig hvor og hvornår du vil underholdes. Du kan streame på TV-et, din tablet, PC eller mobil - du vælger helt selv! Og du kan endda streame på op til 4 skærme samtidig. Download Allente-appen og lad kongeriget af underholdning åbne sig for dig!

Er du klar til at blive kongen af underholdning?

Det går hurtigere end at poppe en skål popcorn inden filmstart, og rejsen i dit nyt kongerige starter med at vælge en Allente Stream-pakke.

Vælg pakke
Familiens favoritter samlet på ét sted

I vores streamingpakker får du underholdning, film og serier for alle og spændende eventyr-serier til de lidt mere modige. Der er garanteret underholdning for hele familien med alle film og serier fra Nordisk Film+ og Viaplay i samme pakke som Disney-titler og det bedste fra SF Anytime. Hvad med "Folk og røvere i Kardemommeby" til næste filmaften?

Altid noget nyt at streame

Se de nyeste premierefilm på SkyShowtime, skandinaviske film og serier fra Nordisk Film+ og anmelderroste serier på HBO Max! Pakken tilbyder et fleksibelt og mangfoldigt udvalg for enhver smag - fra den internationale hitserie "Billions" til nordiske perler - lige fra din egen stue. PS! Som Allente-kunde kan du risikere, at du får adgang til eksklusivt indhold før alle andre!

Spørgsmål og svar

  
 • Hvad er mindsteprisen for et abonnement?

  Vores Stream abonnementer er uden binding, så du kan opsige efter løbende måned + 1 måned hvilket betyder, at du minimum skal betale for 2 måneder.

  Med eksempelvis Allente Stream Basic betyder det, at mindsteprisen er 858 kr.

 • 
 • Kan jeg ændre min TV-pakke løbende?

  Du kan ændre din TV-pakke løbende på "Min Side".

  Har du eksempelvis købt Sportskanaler, kan du sætte den del af dit abonnement på pause når fodboldsæsonen går på pause.

 • 
 • Kan jeg købe sportskanaler enkeltvis?

  Nej, Sportskanaler er et tilvalgsprodukt, og du skal vælge en Allente Stream pakke, før du kan tilkøbe pakke Sportskanaler.

 • 
 • Hvad er den bedste film jeg får adgang til?

  "Dunkirk" på HBO Max, som er et visuelt mesterværk med en fænomenal lydside! Du skal dog være klar på en dyster film.

  Den fortjener egentlig at blive set i biografen på en virkelig stor skærm og med et godt højtaler-setup - men omvendt kan den også noget på en computerskærm.

  Se "Dunkirk" ved at købe en Flex pakke og vælg HBO Max som en af dine tjenester.

 • 
 • Kan jeg ændre streamingtjenester, når jeg køber en Flex pakke?

  Ja, hver 30. dag kan du ændre hvilke streamingtjenester, du vil have adgang til.

Har du brug for hjælp?