Tilbage

C More Film og Serier 99,-

md.

Se Beck, Hamilton, Barnaby og mange andre nordiske og britiske krimiserier mere lige når du har lyst

Ønsker du dig en streamingtjeneste, som har et stort udvalg af de bedste nordiske og britiske krimiserier, så er C More streamingtjenesten for dig. Beck, Mord i Skærgården, Hamilton, Vera, Barnaby og mange andre kendte ansigter kan du følge i mange spændende krimiserier på C More. Mange flere kommer hele tiden til.

  • Stream film, serier, børneunderholdning og prisbelønnende dokumentarer
  • Se de nyeste serier 24-48 timer efter premieren i USA
  • Omfattende arkiv med film og serier på alle skærme
  • Ingen binding

TV-kanaler

C More First HD

Årets største film får tv-premiere først på C More First HD. Med C More First HD får du mulighed for at blive opdateret på de nyeste film længe inden du kan finde dem på andre tv-kanaler og så er alle film helt uden reklameafbrydelser.

C More Series HD

C More Series HD er kanalen, hvor du får adgang til de mest populære tv-serier fra de amerikanske producenter som HBO, AMC og Showtime. Her finder du prisbelønnede serier som Vikings, Peaky Blinders og Modus.

C More Hits HD

C More Hits HD er en bred filmkanal med både nyere og klassiske biografsucceser. På kanalen kan du se storfilm døgnet rundt, og du får også mulighed for at se prisbelønnede, spændende dokumentarfilm. Som på alle C More kanaler får du alle film uden reklameafbrydelser.

C More Stars HD

På C More Stars HD finder du nye og klassiske biografhits med hovedvægten liggende på action, komedier og drama. Se dine favoritter døgnet rundt og helt uden reklameafbrydelser.

SF-kanalen

SF-kanalen fra C More er en nordisk filmkanal med film fra de nordiske lande og de mange dygtige instruktører. På kanalen er der masser af film til børn baseret på Astrid Lindgrens og andre kendte nordiske børneforfattere. Til de voksne er der film fra nordiske instruktører som Ingmar Bergman og Lars von Trier.

Kom til premiere på nogle af årets største film hos C More. Hos os kan du se dem, længe inden du finder dem på andre tv-kanaler – og helt uden reklameafbrydelser.

På C More finder du både populære originalproduktioner og internationale storserier. Du kan se dem døgnet rundt, og alle programmer er uden reklameafbrydelser.

Har du brug for hjælp til bestilling?

Ring til os på 45 100 100, eller bliv ringet op

Er du ikke helt sikker på, hvilken TV-løsning der passer dig? Så hjælper vi dig gerne. Skriv dit nummer nedenfor, så ringer vi til dig.

Alt dette er inkluderet i TV-pakken

Standard-installation

En af vores montører ringer og arrangerer tid til installation af parabolantenne/flatdish og TV-boks.

Parabol

Den klassiske parabol giver dig stor signalkapacitet og krystalklar lyd- og billedkvalitet i flere rum.

TV-boks

Vores nyeste TV-boks giver dig alt på ét sted og en vidunderlig samlet oplevelse.

Allente-appen

Selvfølgelig tilbyder vi også TV i lommeformat. Allente-appen understøtter iPhone og Android, tablets, Apple TV og Samsung Smart TV.

Henter data

Vores streamingtjeneste er med i TV-pakken, uden at det koster ekstra. Så kan du se live-TV, dokumentarer og film, lige når og hvor det passer dig.