Virksomhedsultur & karriere hos Allente 

Vi er en ledende nordisk TV-distributør som lever for at give vores kunder den beste TV-opplevelse, og for at have et arbejdsmiljø som hjælper os med at opnå dette. Vi er elsker at arbejde i agile tværfunktionelle teams, udveksle og diskutere idéer og finde frem til løsninger, der sætter kunden først. 

woman_teacup
We Care, We Dare, We Share!

Allentes kerneværdier er, at vi bekymrer os om andre, at vi deler med hinanden, og at vi tør. Vi tror på åben kommunikation med vores medarbejdere og besvarer alle slags spørgsmål fra de ansatte hver måned til vores ”Ask Me Anything”-møder. Det er vigtigt for os, at alle er åbne for at lære hinanden at kende og lytter til hinandens meninger og forslag. Hver måned skal alle medarbejdere desuden besvare en kort undersøgelse for at ”tage pulsen” på organisationen. Vores medarbejderes meninger er noget, som vi vægter højt i organisationen. Dette er for at forstå, hvad der virker, og hvor der kan være potentiale for forbedringer.

installer
Innovation og kreativitet

Som førende nordisk TV-distributør i en spændende branche er det en del af vores DNA at være fremsynet, tænke anderledes og have næse for at søge nye muligheder. Er det okay at fejle fra tid til anden, fordi man prøver nye ting af? Absolut! Vi tror på, at det er måden, vi lærer og vokser på

supergirl
Mangfoldighed og inklusion

Det er vigtigt at omfavne mangfoldighed, ligestilling og inklusion. Men mangfoldighed garanterer ikke inklusion. Vi er nødt til at være bevidste om vores handlinger for at sikre ligestilling, retfærdighed og åbenhed. Hos os handler dette blandt andet om ansættelsesprocesser, planer for erstatning af roller, træning til at undgå ubevidst at diskriminere, være deltager i OpenMind-programmet, samt at måle vores udvikling gennem tiltag som Equality Check.

1140x645_omoss_Allenteambassadors
Arbejdsmiljø og velvære

I norden er balancen mellem arbejdsliv og privatliv en prioritet. I Allente er dette, sammen med et arbejdsmiljø, som fremmer velvære for de ansatte, øverst på agendaen. Når du bliver ansat hos os sørger vi for at sætte dig sammen med en "buddy" som en del af vores onboarding, og gennem din ansættelse hyppige samtaler med din leder, samt en masse sjove og sociale arrangementer, som du kan deltage i.

Allente er stedet for alle, der ønsker et konstant foranderligt og tempofyldt arbejdsmiljø, hvor du har en vigtig stemme. Hvis du er interesseret i at være en del af vores team, så kontakt os endelig.