Kultur & Karriere 

Vi er en ledende nordisk TV-distributør som lever for at give vores kunder den beste TV-opplevelse, og for at have et arbejdsmiljø som hjælper os med at opnå dette. Vi er elsker at arbejde i agile tværfunktionelle teams, udveksle og diskutere idéer og finde frem til løsninger, der sætter kunden først. 

woman_teacup

Respektfuld, Åben og Ærlig

I Allente er vores kerneværdier respekt, åbenhed og ærlighed. Vores ledelse nyder at spise morgenmad med de ansatte regelmæssigt og holde månedlige "Ask Me Anything"-møder. Det er vigtigt for os, at alle har mulighed for at lære hinanden at kende og høre hinandens meninger. Hver anden uge har vi også puls-undersøgelser blandt de ansatte. Vi sætter pris på stemmerne i vores organisation, da det giver os en forståelse af, hvad der fungerer, og hvor vi har mulighed for at forbedre os.

installer

Innovation og kreativitet

Som en ledende nordisk TV-distributør i en spændende branche er det en del af vores DNA at være fremsynet, tænke anderledes og have næse for at søge nye muligheder. Er det okay at fejle fra tid til anden, fordi man prøver nye ting af? Absolut! Vi tror på, at det er måden, vi lærer og vokser på.

supergirl

Mangfoldighed og inklusion

Det er vigtigt at omfavne mangfoldighed, ligestilling og inklusion. Men mangfoldighed garanterer ikke inklusion. Vi er nødt til at være bevidste om vores handlinger for at sikre ligestilling, retfærdighed og åbenhed. Hos os handler dette blandt andet om ansættelsesprocesser, planer for erstatning af roller, træning til at undgå ubevidst at diskriminere, være deltager i OpenMind-programmet, samt at måle vores udvikling gennem tiltag som Equality Check. <2 hyperlinks to their respective 2 links>

1140x645_omoss_Allenteambassadors

Arbejdsmiljø og velvære

I norden er balancen mellem arbejdsliv og privatliv en prioritet. I Allente er dette, sammen med et arbejdsmiljø, som fremmer velvære for de ansatte, øverst på agendaen. Når du bliver ansat hos os sørger vi for at sætte dig sammen med en "buddy" som en del af vores onboarding, og gennem din ansættelse hyppige samtaler med din leder, samt en masse sjove og sociale arrangementer, som du kan deltage i.

Allente er stedet for alle som ønsker et arbeidsmiljø i stadig endring og med høyt tempo hvor du har en viktig stemme. Om du er interessert i å være en del av vårt tem så