Viasat og Canal Digital bliver til Allente

Canal Digital og Viasat er blevet lagt sammen og er blevet til ét selskab: Allente. Vi har samlet det bedste fra begge og vil i fremtiden levere endnu mere kvalitetsunderholdning til dig. Vi tror nemlig på, at den gode underholdning er med til at bringe os alle tættere sammen - TV, film og sport nydes allerbedst sammen med familie og venner. Vi håber, du bliver glad for din nye pakke!

Allente TV-pakker

Din nye pakke Standard

Standard-pakken giver dig alle de kanaler, du kender fra din Underholdnings-pakke i dag. Men vi har også føjet lidt ekstra godt til pakken. Du får nemlig adgang til streamingtjenesten Viaplay Film & Serier, hvor du kan finde masser af god underholdning til hele familien! Der er både de gode klassikere, premierefilm og -serier samt sjov og lærerig underholdning til de mindste. Du får endda også kanalen TV3+, der dagligt sender film, serier og live-sport, og vores tre nye kanaler med spændende dokumentarprogrammer om natur, historie og videnskab; Viasat Nature, Viasat History og Viasat Explore.

Viaplay Film & Serier medfølger
Masser af kanaler med underholdning til både store og små
Stream og download film og serier i appen
Allente Standard Pakke

FAQ

Herunder kan du finde række spørgsmål og svar omkring de nye pakker. Har du flere spørgsmål, er du selvfølgelig velkommen til at kontakte kundeservice på chat via siden her eller ved at ringe på tlf. 70 13 27 27

Vi tager forbehold for tastefejl og kanalændringer.