Viasat og Canal Digital bliver til Allente

Canal Digital og Viasat er blevet lagt sammen og er blevet til ét selskab: Allente. Vi har samlet det bedste fra begge og vil i fremtiden levere endnu mere kvalitetsunderholdning til dig. Vi tror nemlig på, at den gode underholdning er med til at bringe os alle tættere sammen - TV, film og sport nydes allerbedst sammen med familie og venner. Vi håber, du bliver glad for din nye pakke!

Allente TV-pakker

Din nye pakke Premium

Premium-pakken er den helt store TV-pakke. Ud over de velkendte kanaler fra Sport og Underholdning, så får du også vores tre nye kanaler med spændende og lærerige dokumentarprogrammer om natur, historie og videnskab; Viasat Nature, Viasat History og Viasat Explore. I alt mere end 25 kanaler med underholdning til både store og små - og noget for enhver smag! I Premium får du også Viaplay Total , der giver dig adgang til alle de største sportsbegivenheder, som du kan streame live hjemme i din egen stue, eller når du er på farten. Du kan blandt andet se Champions League, Premier League, Formel 1, golf, boksning, NFL og meget, meget mere! Samtidig får du også et stort udvalg af de nyeste premierefilm og –serier, sjov og lærerig børneunderholdning. I Viaplay Total er V series & film også inkluderet - fem kanaler med de nyeste premierefilm og -serier og børneunderholdning.

Viaplay Total medfølger
Mere end 25 topkanaler med underholdning til hele familien
Masser af film, serier og sport
Allente Premium Pakke

FAQ

Herunder kan du finde række spørgsmål og svar omkring de nye pakker. Har du flere spørgsmål, er du selvfølgelig velkommen til at kontakte kundeservice på chat via siden her eller ved at ringe på tlf. 70 13 27 27

Vi tager forbehold for tastefejl og kanalændringer.