Konkurrencen er afsluttet

Vind en rejse for 2 til London med BBC ✈

En underholdende rejse

Vind en rejse for to til vidunderlige London! I får en tur med to overnatninger på hotel og masser af aktiviteter. I vil både blive forkælet med et comedyshow og en guidet tur i Londons underholdningsdistrikt efterfulgt af afternoon tea på The Rubens at The Palace. Det er en tur, du ikke vil gå glip af!

Vi fejrer premieren på BBC Nordic

Den 17. april lancerer BBC den nye nordiske TV-kanal, BBC Nordic, som kommer til at erstatte kanalerne BBC Brit og BBC Earth. Vi fejre dette med en fantastisk konkurrence, som er betalt og planlagt af BBC. Vinderen bestemmer selv inden for 12 måneder, hvornår de har lyst til at tage afsted. Deltag i konkurrencen nedenfor.

Læs og accepter kampagnevilkårene nedenfor for at deltage

Konkurrence regler og vilkår

Konkurrencen løber fra d. 31. marts til og med d. 30. april 2023. For at kunne deltage i konkurrencen skal du være kunde hos Allente. Det er ikke tilladt at deltage i konkurrencen mere end én gang. Efter udløb af konkurrenceperioden trækkes vinderne. Lodtrækningen foregår tilfældigt. Vinderen vil derefter blive kontaktet på den angivne e-mailadresse, og billetterne vil blive sendt digitalt via e-mail. I alt vil der blive trukket én vinder. Denne vinder får 2 billetter til London, betalt af BBC Nordic.

Hvis vi ikke kan kontakte vinderen inden for en uge efter udløb af konkurrenceperioden, eller hvis det viser sig, at vinderen ikke opfylder konkurrencebetingelserne, fortabes præmien, og en anden vinder vil blive udvalgt. Præmien kan ikke indløses til kontanter, justeres, ombyttes til noget andet eller overføres til en anden. Præmien er personlig og eventuel skat af præmien betales af vinderen.

 

Detaljeret information om turen

 • Præmien inkluderer standard returflyvninger fra Europa til London, Storbritannien. En repræsentant fra BBC vil tjekke tilgængeligheden af ​​den ønskede lufthavn.
 • 100 £ rejsegodtgørelse vil blive sendt til vinderen via bankoverførsel før afrejse.
 • Præmien inkluderer 2 overnatninger på et 4-stjernet hotel med morgenmad. Hotellet vil blive udvalgt af din kontaktperson afhængigt af dine valgte datoer.
 • Præmien inkluderer 2 billetter til en forestilling med en professionel komiker (afhængig af tilgængelighed). En repræsentant fra BBC vil præsentere de tilgængelige forestillinger på dine valgte datoer.
 • Præmien inkluderer Afternoon tea for 2 på The Rubens at The Palace.
 • Præmien inkluderer også en guidet vandretur for at se nogle af Londons vartegn. Turen udføres af en professionel guide.
 • Udvalgte flyvninger vil blive kompenseret.
 • Rejsen er tilgængelig i 12 måneder, efter vinderen har fået besked (afhængig af tilgængelighed), men omfatter ikke jul og nytår (18. december 2023 – 8. januar 2023), Valentinsdag og helligdage og kan ikke ændres, når de først er booket.
 • Vinderen skal give 6 ugers varsel før den ønskede dato.
 • Mindst én af de rejsende skal være fyldt 18 år. Hvis du (som vinder) er under 18 år, skal du være ledsaget af mindst én voksen, der er 18 år eller ældre.
 • Ingen kontantmulighed er tilgængelig, præmier kan ikke overdrages eller refunderes.
 • Alle oplevelsessteder, bookinger, arrangementer, aktiviteter, hoteller og andre varer og tjenester er afhængig af tilgængelighed på reservationstidspunktet.

Privatlivspolitik
I vores privatlivspolitik kan du læse mere om hvordan vi behandler personoplysninger.