Ældre TV-bokse vil miste streaming-funktionen

Fra 2. maj 2022 vil det ikke længere være muligt at streame på følgende TV-bokse:

Smart HD
HD PVR 5720
HD dekoder (HD 2850 ST) / Whitebox

Om teknisk udstyr der ældes

TV-bokse er, ligesom mobiltelefoner og computere, teknisk avanceret udstyr, hvis forskellige funktioner jævnligt har brug for at blive opdateret. Det betyder også, at produkterne desværre har en begrænset levetid.

Denne gang er det vores ældste modeller af TV-bokse, som ikke længere understøtter streaming, da et teknisk certifikat udløber og ikke kan fornys.

Kom godt i gang med streaming

Du har forsat adgang til at streame det, der er en del af dit abonnement via Allente-appen - og vi vil gerne hjælpe dig godt i gang. Du kan streame på appen via din smartphone, via browser på computeren, på din tablet eller med Apple TV. Du kan også anvende en Chromecast til at sende indholdet op på din TV-skærm via mobil eller tablet.

Herunder kan du læse i vores guides, hvordan du kommer i gang. Og har du spørgsmål, så er du altid velkommen til at kontakte Kundeservice på tlf: 45 100 100.

Sådan downloader du Allente-appen og opretter en bruger

Sådan installerer du Chromecast

Sådan installerer du Apple TV

Om streaming hos Allente generelt

Spørgsmål og svar

Her har vi samlet mulige spørgsmål, du måske har til din TV-boks, og dine muligheder for streaming. Hvis du ikke finder svar på dine spørgsmål her, eller har brug for hjælp til at opgradere til en ny TV-boks med mulighed for streaming, så er du velkommen til at kontakte kundeservice på tlf. 45 100 100.