Tilkobling af OnePlace

  
 • Sådan kobler du boksen til

  1. Slut antennekablet til sat1.
  2. Slut OnePlace til TV'et med HDMI-kablet.
  3. Slut internetkablet til internet, hvis du foretrækker kabel i stedet for Wi-Fi.
  4. Slut OnePlace til strømstikket. Tændt først TV'et og derefter OnePlace. 

  Følg vejledningen på skærmen eller installationsguiden nedenfor.

 • 
 • Tilkobling af lydanlæg

  For bedre lydkvalitet kan du tilslutte et lydanlæg eller højttalere.

  Dette kobler du til optical audio out eller til audio out. Optical audio out er en digital lydudgang. Hvis dit lydanlæg har optisk lydudgang, står der ofte S/Pdiff på bagsiden af anlægget.

Installation af OnePlace

Når du har sluttet OnePlace til dit TV, er du klar til at installere. Sørg for, at du bruger rigtigt inputsignal på TV'et, dvs. at HDMI-kablet går fra HDMI-stikket bag på TV-boksen til HDMI-stikket på TV'et.

  
 • 1. Vælg enhed for tilslutning

  Hvis du har Android-telefon eller tablet, skal du trykke på Ja for at installere OnePlace. Hvis du har iPhone (iOS), skal du trykke på Nej for at installere OnePlace. Følg vejledningen på skærmen.

  Hvis du har registreret en Google-konto på din mobil eller din tablet, vil installationen gå hurtigere, fordi du allerede har accepteret Googles vilkår og betingelser for din enhed.

  Hvis du har en Google-konto sker installationen automatisk frem til punkt 6. Hvis du ikke har en Google-konto vil installationen fortsætte fra punkt 2.

 • 
 • 2. Tilslutning til internet

  OnePlace skal tilsluttes internet for at fungere. Vælg dit Wi-Fi-netværk med adgangskode. Eller tilslut med kabel.

  Vi anbefaler at tilslutte OnePlace til internet med kabel. Det er mere stabilt, og du behøver ikke adgangskode.

  NB: Du skal som minumum have 5-Mbit internethastighed for at benytte OnePlace.

 • 
 • 3. Opret ny eller log ind med en Google-konto

  Hvis du ikke har Google-konto, kan du oprette en her: accounts.google.com/SignUp.
  Følg Googles instruktioner. Accepter, at adgangskoden gemmes til fremtidig brug, for enklere brug uden skulle logge på med adgangskode.

  Hvis du allerede har Google-konto, logger du på OnePlace med den du har. Du kan enten logge ind ved at bruge telefonen, computer eller manuelt indtaste brugernavn og adgangskode (brug adgangskoden til din Google-konto).

  OnePlace fungerer uden en Google-konto, men giver den bedste TV-oplevelse med en Google-konto tilkoblet. Vi anbefaler, at du tager alle mulighederne i brug og får det fulde ud af din OnePlace TV-boks med en Google-konto.

 • 
 • 4. Accepter Googles personværnsregler og vilkår for brug

  For at bruge din Google-konto må du acceptere Googles personværnsregler og vilkår for brug, samt give Google og tredjepart-apps tilladelse til at bruge din OnePlace placering, for en bedre brugeroplevelse.

  Placering
  Vi anbefaler, at du giver Google og tredjepart-apps tilladelse til at bruge din OnePlace placering, for at få en bedre brugeroplevelse.

  Gør OnePlace bedre
  Vi anbefaler, at du svarer ja. Det giver Google grundlag for at identificere og forbedre apps og funktioner.

 • 
 • 5. OnePlace opdateres

  Din OnePlace vil nu opdaterer sig selv. Har du 10 Mbit internetforbindelse vil det normalt tage 5-10 minutter, har du lavere hastighed kan det tage længere tid.

  Når Oneplace er opdateret vil installationen automatisk fortsætte med næste punkt.

 • 
 • 6. Sig ja til anbefalinger

  For at få personlige anbefalinger skal du sige ja til personlige anbefalinger. Hvis du siger nej, vil du kun få generelle anbefalinger fra os i Allente.

 • 
 • 7. Vælg standby

  Du vil nu blive bedt om at vælge, om din TV-boks skal spare strøm i standby eller starte hurtigere.

  Vi anbefaler valget af let standby for den bedste brugeroplevelse, men OnePlace kan også sættes til dyb standby, hvilket giver den maksimale strømbesparelse iht. EU-krav til strømforbrug.

  Du har ikke adgang til funktionalitet såsom fjernoptagelse, når OnePlace er indstillet til dyb standby. Du skal vær opmærksom på, at Ugearkiv bruger lidt tid på opdatering fra dyb standby. Du kan få adgang til funktionalitet såsom fjernoptagelse ved at vælge let standby. I let standby starter OnePlace med det samme, og Ugearkivet er opdateret fra start.

 • 
 • 8. Fjernbetjening opdateres

  Hvis fjernbetjeningen finder ny software så begynder download og installering automatisk. Hvis opdateringen fejler og du får en fejlmedelelse, vælger du "prøv igen" muligheden som dukker op.

  Når softwaren er færdig installeret eller hvis fjernbetjeningen ikke finder ny software, går installationen automatisk videre til næste punkt.

 • 
 • 9. Søger efter satellitsignal

  OnePlace vil nu søge efter og finde det parabolhoved, som er i brug. Normalt vil dette ske automatisk, og du får besked om, at konfigurationen er færdig.

  Din OnePlace-installation er nu færdig, men vær tålmodig.

  Når installationen er færdig, får du en besked på skærmen: Begynd at se TV. Dit TV vil bruge lidt tid på at downloade indhold og du kan opleve blanke felter uden billeder. Vær tålmodig, det kan tage cirka 10 minutter før OnePlace er færdig installeret. Dette afhænger blandt andet af din internetforbindelse.