Kom i gang med SkyShowtime

Du finder alt indhold fra SkyShowtime direkte i Allente-appen, så hvis du har adgang til SkyShowtime og allerede bruger Allente-appen i dag, så behøver du ikke gøre mere for at komme igang.

Du finder indholdet fra SkyShowtime i Allente-appen under Film & Serier. Rul ned til Samlinger og vælg SkyShowtime.

Er du ikke kommet i gang med Allente-appen endnu? Følg trinene herunder og så bliver du klar til at streame om et øjeblik.


Opret en Allente-konto

 1. Gå ind på Min Side
 2. Under "Ny bruger?" klikker du på "Registrér ny bruger" (du kan ikke logge ind inden du har oprettet en bruger).
 3. Følg trinene for registrering for at oprette din Allente-konto. OBS! E-mailadressen og kodeordet, som du vælger, bliver dine login-oplysninger til både Allente-appen og Min Side.
 4. Download Allente-appen til din enhed, log ind med oplysningerne, som du netop har oprettet og begynd at streame! Find mere information om Allente-appen her.

 

Spørgsmål og Svar om SkyShowtime

  
 • Hvor finder jeg indholdet fra SkyShowtime?

  Du kan finde alle film og serier fra SkyShowtime direkte i Allente-appen. Se hvordan du aktiverer Allente-appen her > 

  Hvis du har en TV-boks, der er tilsluttet internettet (fx OnePlace eller Allente 1) kan du endda se indholde fra SkyShowtime direkte via TV-boksen. Læs mere under spørgsmålet, der handler om SkyShowtime i vores TV-bokse.

 • 
 • Kan jeg se film og serier fra SkyShowtime via min TV-boks?

  Ja. Hvis du har tilkoblet OnePlace eller Allente 1-TV-boksen internettet, så kan du finde alt indhold fra SkyShowtime under overskriften Samlinger. Udvalgt indhold kan endda findes under fanen Film & Serier sammen med indhold fra andre leverandører (fx Viaplay, HBO Max og C More).

  Har du en ældre Viasat-boks eller en Prime 680-boks? Så kan du finde indholdet fra SkyShowtime på samme sted i streamingtjenesten, hvor du tidligere fandt film og serier fra Paramount+. 

   

 • 
 • Kan jeg bruge SkyShowtimes egen app til at se indhold?

  Nej, det kan du ikke med din Allente-konto. Alle film og serier fra SkyShowtime skal du i stedet streame direkte i Allente-appen.