Family deles op i Lokal, Sport og Underholdning

Det betyder mere fleksibilitet for dig. De nye pakker Lokal, Sport og Underholdning blev lanceret den 2. december. TV-kanalerne TV 2 Sport, TV3 Sport, TV3+, Eurosport 1, Motorvision TV og Sport Live vil blive flyttet fra deres nuværende pakker til Sport. Sport vil desuden byde på nye og spændende kanaler som TV3 Max, Viasat Ultra HD og TV 2 Sport X. TV2 Sport X bliver lanceret den 4. januar 2020.

Singleliv på Kanal 4
Singleliv

Lokal 429 kr./md.

Vores grundpakke Lokal vil fortsat indeholde de største og vigtigste danske kanaler samt 4 kanaler fra vores svenske og norske naboer. Bortset fra, at kanalen TV 2 Sport flyttes fra Lokal til Sport, fortsætter pakken som før.

Underholdning
© 2019 BBC Brit

Underholdning + 99 kr./md.

Til serie- og filmelskeren tilbyder vi Underholdning med et stort antal kanaler og et stort udvalg af film og serier. I Underholdning finder du samme store udvalg af TV-kanaler, samt film og serier, som du kan streame.

Fotball
© 2018 TV3+

Sport + 99 kr./md.

Til sportsentusiasten samler vi nu en række sportskanaler i én og samme pakke: Sport. Vi lancerer også 3 nye kanaler, TV3 Max, Viasat Ultra HD og TV 2 Sport X, som bliver en del af Sport.

Lokal: 429 kr./md.

Kanaler i Lokal

Underholdning: +99 kr./md.

Kanaler i Underholdning

Sport: +99 kr./md.

Sport kanaler

Ofte stillede spørgsmål

Mere fleksibelt Større frihed

Nu forenkler vi den måde, du ser TV på. Vi kan nu endelig tilbyde vores kunder større fleksibilitet i valg af indhold. Vi deler nemlig Family-pakken op i to nye pakker, Underholdning og Sport. Hvis du i dag er Family-kunde, behøver du ikke foretage dig noget, såfremt du vil fortsætte med Lokal samt Sport og Underholdning. Ønsker du derimod at tilpasse dit abonnement, kan du gøre det på Min side efter 2. december, hvis du er uden for binding. Er du i binding, fortsætter dit abonnement som før frem til din bindingsperiode er udløbet. Hvis du har forudbetalte sportsprodukter, refunderes beløbet du har til gode efter 1. januar. Danmarks Radio lukker kanalerne DR3, DR Ultra og DR K den 1. januar 2020. Meget af indholdet fra disse kanaler vil være tilgængeligt på de resterende DR-kanaler. Tillægsprodukterne C More Film og Serier og HBO Nordic fortsætter med samme betingelser som før.

Playtjeneste

Kontakt os

Har du spørgsmål til ændringerne og hvad de betyder for dig, er du velkommen til at kontakte os. Vi er her for at hjælpe.

Ring 70 13 19 19


Åbningstider:

Teknisk support, Salg & Facebook
Mandag – Fredag: 09.00-20.00
Weekend/helligdage: 10.00-17.00

Kundeservice & Chat
Mandag – Fredag: 09.00-17.00
Weekend/helligdage: Lukket

Kontakt os