Julegave 2020

Glædelig jul. Her er din gave

Vi er i gavehumør. Glæd dig til en masse spændende indhold - nu får du en hel måneds FRI adgang til Viaplay Film & Serier (inkl. de 5 V series & film kanaler). Din måned starter 15/12 og kører til 15/1-2021. De 5 film- og seriekanaler kommer helt automatisk på. Du kan finde dem på kanalplads 110-114. Gaven med Viaplay skal lige pakkes op først - ved at aktivere din nye Viaplay konto. Men bare rolig - det er nemt og tager 1 min.

Viaplay

Glæd dig bl.a. til

Viaplay Marts
© 2019 Columbia Pictures Industries, Inc., Monarchy Enterprises S.a r.l. and Regency Entertainment (USA), Inc. All Rights Reserved.

Little Women

Forfatter og instruktør Greta Gerwig (Lady Bird) har lavet en film som både trækker fra den klassiske roman og Luisa May Alcotts forfatterskab. Filmen udfolder sig, mens forfatterens alter ego, Jo March, reflekterer frem og tilbage på sit fiktive liv. Glæd dig til elskede historie om March-søstrene – fire unge kvinder, som hver er fast besluttet på at leve livet på deres egne betingelser.

Den som dræber sæson 2

Nu er der ikke længe til, at seerne kan sætte sig til rette i sofaen og forberede sig på en stærk psykologisk krimi. Som i sidste sæson følger vi ’profileren’ Louise Bergstein, spillet af Natalie Madueño, der denne gang bliver personligt involveret i en frygtelig mordsag. Handlingen i den nye sæson tager udgangspunkt i tre uopklarede mord på unge mænd på Fyn. På trods af, at de blev dræbt med få måneders mellemrum under lignende omstændigheder, lykkedes det ikke politiet at opklare mordene, og fem år senere er politiet stadig på bar bund.

Viaplay marts
© 2021 Nordic Entertainment Group.
Viaplay marts

Final Target

Ava er en dødsensfarlig lejesoldat, der rejser verden rundt og har højprofilerede lejemord som speciale. Da en opgave går galt, får Ava besked på at holde pause, indtil der falder ro på. Men i al hemmelighed har hendes arbejdsgivere bestilt et lejemord på hende for at sikre sig, at intet kan føre tilbage til dem …

Desperate Housewives

Nu kan du glæde dig til at streame alle otte sæsoner af den populære dramaserie Desperate Housewives. Vi følger livet på Wisteria Lane i den prisbelønnede tv-serie, hvor skeletterne begynder at trille ud af skabene efter Susan, Lynette, Bree og Gabrielles veninde og nabo på mystisk vis tager sit eget liv.

Viaplay Marts
© 2021 ABC Studios.
Viaplay marts
© 2021 Nordic Entertainment Group.

Boligkøb i Blinde

I Boligkøb i blinde møder vi par og familier, som forgæves har ledt efter drømmeboligen - somme tider i flere år. Med deltagelsen i programmet er det slut med at lede, men til gengæld overlader familierne alle beslutninger – og alle deres penge – til et hold af eksperter, som påtager sig opgaven med at finde, købe, renovere og indrette det hjem, familien drømmer om.

The Hobbit & Lord of the Rings collection

Eventyret vi alle har ventet på kan endelig streames på Viaplay. Se trilogien om Hobbitten eller Ringenes Herre. Premiere på Viaplay d. 1. december

Viaplay Film & Serier i december
© 2012 METRO-GOLDWYN-MAYER PICTURES INC. AND WARNER BROS.ENTERTAINMENT INC. ALL RIGHTS RESERVED
Viaplay Film & Serier i december
© 2020 Nordic Entertainment Group

The Head sæson 1

Se den første og spændende sæson af den nye Viaplay Original, hvor en udvalgt gruppe forskere skal forblive på en efterforsknings-base på Sydpolen for at holde den i gang under de lange polarnætter. Se med Viaplay eller V series & film søndag d. 6. december kl. 22.30

Boss Ladies s3

Kom helt tæt på intime hverdagsstunder og bag blitzen på den røde løber, når fire kendte kvinder lukker seerne indenfor i deres liv som moderne Boss Ladies. Premiere på Viaplay d. 15. december.

Viaplay Film & Serier i december
© 2020 Nordic Entertainment Group
Viaplay Film & Serier i december
© 2020 Paramount Pictures. All Rights Reserved

Streaming til din juleferie

Vi har samlet nogle af de bedste film på Viaplay, klar til at blive binged. mens du nyder juleferien. "Hobbitten filmene", "Lord of the Rings filmene", "Bond filmene", "Bad Boys filmene", "Jumanji Collection", "Mission Impossible filmene", "Jurassic Park filmene", "Far til fire filmene", "Kæledyrenes hemmelige liv 1-2", "Kung Fu Panda filmene", "Madagascar filmene", "Shrek", "Orca", "Jagtsæson", "Charlies Angels", "De grønne slagtere", "Blinkende Lygter", "Fasandræberne", "Kvinden i buret", "Flaskepost fra P", "Terkel i knibe", "World War Z", "Lone Survivor", "Klovn filmene"

A Beautiful Day in the Neighborhood

Efter en nedslidt bladskribent bliver bedt om at skrive en profil om Fred Rogers, overvinder han sin skepsis og lærer om venlighed, kærlighed og tilgivelse fra USA’s mest elskede nabo. Se med Viaplay eller V series & film fredag d. 11. december kl. 21.00

Viaplay Film & Serier i december
© 2019 Columbia Pictures Industries, Inc. and Tencent Pictures (USA) LLC. All Rights Reserved
Viaplay Film & Serier i december
© 2020 Twentieth Century Fox Film Corporation. All rights reserved

Underwater

Et hold undervandsforskere, der arbejder for et boreselskab, forsøger at nå i sikkerhed, efter et mystisk jordskælv destruerer deres forskningsfacilitet på bunden af Marianergraven. Se med Viaplay eller V series & film fredag d. 18. december kl. 21.00

The L Word S1-6 (boxset)

Nu kan alle 6 sæsoner af The L Word streames på Viaplay. Premiere på Viaplay d. 21. december.

Viaplay Film & Serier i december
© 2004-2009 Showtime Networks Inc. All Rights Reserved
Viaplay Film & Serier i december
© 2020 DW Studios L.L.C. All Rights Reserved

Spin City sæson 1-6

Se alle 6 sæsoner af den prisvindende serie Spin City på Viaplay. Premiere på Viaplay d. 14. december.