Viasat og Canal Digital bliver til Allente

Canal Digital og Viasat er blevet lagt sammen og er blevet til ét selskab: Allente. Vi har samlet det bedste fra begge og vil i fremtiden levere endnu mere kvalitetsunderholdning til dig. Vi tror nemlig på, at den gode underholdning er med til at bringe os alle tættere sammen - TV, film og sport nydes allerbedst sammen med familie og venner. Vi håber, du bliver glad for din nye pakke!

Allente TV-pakker
Allente Basic Pakke

Din nye pakke Basic

Basic-pakken indeholder alle de kanaler, du kender fra Lokal-pakken - og lidt ekstra! Det betyder, at du får alle de bedste danske kanaler med nyheder, dokumentarer, debatprogrammer og underholdningsprogrammer, ligesom du har i dag. Men vi har også føjet lidt ekstra godt til pakken. Du får nemlig adgang til TV3+, hvor du kan se film, serier og masser af live-sport. Du får også kanalen Paramount Network, der samler alt det bedste fra Paramount; klassikere, film, serier, satire og reality – så der er noget for enhver smag!

De bedste danske kanaler
4 nordiske kanaler
NYHED! Ekstra meget underholdning med TV3+ og Paramount Network

FAQ

Herunder kan du finde række spørgsmål og svar omkring de nye pakker. Har du flere spørgsmål, er du selvfølgelig velkommen til at kontakte kundeservice på chat via siden her eller ved at ringe på tlf. 70 13 27 27

Vi tager forbehold for tastefejl og kanalændringer.