Viasat og Canal Digital bliver til Allente

Canal Digital og Viasat er blevet lagt sammen og er blevet til ét selskab: Allente. Vi har samlet det bedste fra begge og vil i fremtiden levere endnu mere kvalitetsunderholdning til dig. Vi tror nemlig på, at den gode underholdning er med til at bringe os alle tættere sammen - TV, film og sport nydes allerbedst sammen med familie og venner. Vi håber, du bliver glad for din nye pakke!

Allente TV-pakker
basic-sport

Din nye pakke Basic + Sport

Basic + Sport er til dig, der har brug for de bedste lokale kanaler og samtidig er vild med sport! Du får nemlig stadig de gode danske kanaler med nyheder, dokumentarer, debatprogrammer og underholdningsprogrammer. Og så selvfølgelig kanalerne med alt det bedste fra sportens verden, som du også kender fra din nuværende tillægspakke Sport. Men vi har også føjet lidt ekstra godt til din pakke! Du får også adgang til kanalen Paramount Network, der samler alt det bedste fra Paramount; klassikere, film, serier, satire og reality – så der er noget for enhver smag!

De bedste lokale kanaler
Kanaler med masser af live-sport
NYHED! Ekstra meget underholdning fra Paramount Network

FAQ

Herunder kan du finde række spørgsmål og svar omkring de nye pakker. Har du flere spørgsmål, er du selvfølgelig velkommen til at kontakte kundeservice på chat via siden her eller ved at ringe på tlf. 70 13 27 27

Vi tager forbehold for tastefejl og kanalændringer.