Montering

Praktisk information om installation

Et par dage efter at du er blevet kunde hos os, vil vores montør ringe til dig for at bekræfte aftalt tidspunkt for installation af din TV-løsning. Før montøren kommer, ønsker vi at du forbereder et par ting:

Tage telefonen når montøren ringer, så vi undgår misforståelser om aftalt tidspunkt for installation.
Parabol (flatdish) skal monteres på sydvendt væg. Montøren skal have fri tilgang til denne.
Sørg for at montøren har adgang til at installere i de rum der skal installeres TV-bokse.

Vær klar med dine adgangskoder til:

Wi-fi

Dit wi-fi netværk

Din nye TV-boks fungerer bedst, når den er koblet på nettet. Vi leverer ikke bredbånd, men kobler TV-boksen op til dit eksisterede wi-fi netværk. Hav derfor adgangskoden klar, når vi kommer.

New Google User

Din Google-konto

For at du får mest muligt ud af din OnePlace TV-boks og for at få den sidste opdateringer til Google, bør TV-boksen kobles til din Google-konto. Sørg for at have adgangskoden klar, når montøren kommer. Har du ikke en Google-konto fra før, bør du oprette en.

Standardinstallation

Før montøren kommer, er det godt at være at være klar over hvad der er inkluderet og hvad du selv skal betale for ved selve installationen. I langt de fleste tilfælde, indeholder en standardinstallation alt der skal til, men der kan være tilfælde ved din installation, som gør at der kan komme lidt ekstra omkostninger.

Dette er inkluderet:

 • Opsætning af parabol (flatdish) i maks. 5 meters højde
 • Op til 20 meter kabel
 • Én gennemboring
 • Fastmontering af kabler
 • Kanalsøgning
 • Installation af én TV-boks
 • Opkobling af TV-boks til internet (kræver min. 5 Mbit linje)

Dette kan komme i tillæg:

Afregnes direkte med montøren.

 • Udvidet installation (f.eks. ved TV i flere rum)
 • Ekstraordinære sikkerhedstiltag, f.eks. lift, stillads eller ekstra sikringsudstyr
 • Fældning af træer eller busker, hvis disse er i vejen for signalerne
 • Ekstra arbejde knyttet til skjult anlæg i huset
 • Tillægsudstyr som forlænger eller specialmontering

Dette sker når montøren kommer

Det er vigtigt at du er hjemme når vi kommer, så vi sammen kan finde den bedste løsning for dig og din bolig.

Montering antenne

Opsætning af parabol (flatdish)

For at du skal få de bedst mulige TV-signaler, skal parabolen vende mod syd og have fri sigt mod vores satellit. Montøren vil give dig sin bedste anbefaling om placering og vil derefter montere udstyret for dig.

Montering kabler

Kabelføring

Montøren vil trække kabel fra parabol til TV-boks. Vær forberedt på, at vi skal bore et hul i væggen, og at der vil blive kabelføring langs indevæggen. Montøren vil vælge den bedste løsning for din bolig.

Montering dekoder

Installation af TV-boks

Montøren vil installere TV-boksen for dig. Han vil koble den til internettet og til din Google-konto (hvis du har en Google-konto). Husk at have dine adgangskoder klar, så går installationen hurtigere.

Og før vi går ...

For at du skal lære din nye TV-løsning at kende, vil montøren give dig en grundlæggende oplæring i TV-boksen, fjernbetjeningen og de vigtigste funktioner. Montøren vil også vise dig, hvordan du enkelt kan komme i gang med vores streamingtjeneste, så du også kan se TV på mobil og tablet.

Motering app

Vidste du at du kan begynde at se TV allerede før montøren kommer hos dig? Vores streamingtjeneste er tilgængelig, så snart du er blevet kunde hos os og har fået dit brugernavn og adgangskode. Uanset hvilen TV-pakke du har, kan du streame live-TV programmer og se dine favoritprogrammer 7 dage efter de vist på TV (indhold i arkivet afhænger af indholdet i din TV-pakke).