HBO Max

Game of Thrones

Du har garanteret allerede set den, men vi synes at "Winter (ferie) is coming" er så sjovt, at den ligger nummer 1 på vores liste over anbefalinger til vinterferien.
Med sine 8 sæsoner, 73 episoder, 4.000 minutter eller ca. 68 timer behøver du ikke at finde mange andre ting at se, hvis du mangler underholdning til vinterferien.
Man kan tage en sæson om dagen, lørdag til lørdag, og så et godt hvil søndag inden hverdagen starter igen.

HBO Max

Dune

Dune: Del 2 har premiere den 27. februar, og det er en fortsættelse, så skynd dig på HBO Max for at se den første før du sætter dig til rette med sodavand og popcorn.
Dune er en bog-serie, der har været forsøgt filmatiseret flere gange, med blandede resultater. Huset Atreides skal overtage varetagelsen af planeten Arrakis, en planet hele kejseriget er enormt afhængig af, da det er universets eneste kendte kilde til "the spice". I hovedrollerne finder du 2 af de mest populære unge skuespillere lige nu, Timothée Chalamet og Zendaya.
Dune er undertegnedes favoritfilm siden 2020. Vil dog tilføje at ingen af de kollegaer jeg har fået til at se den, har været begejstrede - man skal være til sci-fi.

Viaplay (fra 12. februar)

Bendtner

Lord Bendtner, fodboldspilleren stort set alle har en holdning til. Få historien om den talentfulde amagerdreng, der stryger mod stjernerne og har verden for sine fødder, men farer vild i fodboldverdenens glamourøse overhalingsbane og svigtes af sine nærmeste. Det er i dokumentaren 'Bendtner' på Viaplay - du kan se den fra 12/2 2024.

discovery+

Over Atlanten

Over Atlanten er tilbage! Og denne gang sejler de den forkerte vej, fra vest mod øst!

C More

Beck