NENT kanaler

Endelig!

Nu kan vi tilbyde et udvalg af TV3-kanalerne!

Det er med stor glæde at vi nu kan tilbyde TV3-kanalerne, som er nogle af Danmarks mest populære TV-kanaler.

Med TV3, TV3+, TV3 SPORT og TV3 Max kan du tilbyde dine gæster, ansatte og beboere film, serier, reality og masser af fodbold og sport.

TV3

TV3 er en underholdningskanal, som byder på masser af dansk reality tv, film og amerikanske tv-serier. TV3 henvender sig til et yngre publikum med sit store udbud af reality tv, action film og nye amerikanske comedy og action tv-serier.

TV3

TV3 Sport

TV3 Sport er Danmarks største sportskanal. På kanalen får du Superligaen og gruppespil samt kvartfinaler fra UEFA Champions League.

TV3 Sport sender også udvalgte NFL kampe, håndbold fra de danske ligaer, Champions League, EM og VM. Årets største tennisturnering Wimbledon kan kun ses på TV3 Sport, som også sender eksklusivt fra badmintonligaen og de store internationale badmintonturneringer

TV3+

TV3+ er ikke blot dedikeret til underholning, serier og film - kanalen bringer også det bedste fra sportens verden. Her får du rig mulighed for at følge med i både fodbold, Formel 1 og NFL.

TV3 Puls

TV3 Puls er en livsstilskanal med en lang række internationale programmer om madlavning, kagebagning, indretning og bolig.

Kanalen giver dig også dokumentarserier om rige ejendomsmæglere i USA, auktionsjægere og store kokke som Jamie Oliver og Heston Blumenta.

 

See

See kommer til at bestå af Viaplay og YouSee originalt indhold, sport fra Premier League og Bundesligaen samt film og serier generelt. På See bl.a. kunne se tv-serier som ’House of Cards’, ’Breaking Bad’, ’The Simpsons’, ’Blacklist’, og ’Friheden’.

Få TV3-kanalerne i dag!

Kontakt os for at få kanalerne allerede i dag! Ring 70 27 27 36, eller udfyld nedenstående formular og vi kontakter dig snarest muligt.