Playmaker

PlayMaker

PlayMaker er en ny streamingtjeneste skabt specielt til antenneforeninger. Det er Allente, der står bag den velfungerende nyhed, som bliver skræddersyet til hver enkelt forening, så den passer præcis til dit og de andre medlemmers behov og forventninger.

Super brugervenlig
Nem at komme i gang med
Rummer alle kanalerne i dit tv-abonnement
Tilbyder 4 brugere pr. husstand

Hvad er PlayMaker?

PlayMaker er perfekt til selvstændige foreninger, som ønsker skræddersyet web-tv til sine medlemmer. Du kan se præcis det programindhold, du har tegnet abonnement på i antenneforeningen, på din computer, tablet og mobil. Når og hvor du vil.

Vi bakker op om jeres antenneforenings selvstændighed

PlayMaker er udviklet af Allente (tidligere Canal Digitalt) og ikke en standardløsning uden plads til individuelle valg. Vores tv-løsning afspejler din og de andre medlemmers individuelle tv-pakker og støtter jeres antenneforenings ønske om at være selvstændig. Derfor vil vi gerne fungere som en loyal samarbejdspartner, der bakker jeres antenneforenings uafhængighed op med en totalt skræddersyet tv-løsning. Med PlayMaker streamingtjenesten får du og de andre medlemmer af jeres antenneforening mulighed for at se alle de kanaler, I har i jeres tv-pakker – på computer, tablet og mobiltelefon.

Playmaker