veronika1

"Veronika" - ny krimiserie fra SkyShowtime!

Spændende thriller med et paranormalt twist i otte dele fra SkyShowtime med Alexandra Rapaport og Tobias Santelmann! Helt sikkert en værdig opfølger efter det skridt, SkyShowtime tog ind i nordic noir-genren med "Kodenavn: Annika". Perfekt til påskehygge! 🐣

Som Allente-kunde med SkyShowtime kan du se de to første episoder i Allente-appen fra 20.marts, to dage før premieren på SkyShowtime! 📱Ikke Allente-kunde endnu? Bestil et Allente Stream-abonnement, så du er klar til snigpremieren!

 

 

Maridt eller virkelighed?

Veronika Gren, politibetjent og mor til to, kæmper med et kompliceret familieliv og en hemmelig pilleafhængighed. Da hun pludselig ser en død dreng stå foran sig, tror hun, at det er gået galt for hende. Modvilligt tvinges Veronika til at acceptere, at drengen ikke er en illusion. Veronika indsér, at hun må afsløre sandheden - og opdager hurtigt, at sport fører hende i en retning, hun aldrig havde forventet. 

Du kan streame de to første episoder TO DAGE FØR premieren på SkyShowtime med et Allente Stream-abonnement! Bestil nu og se snigpremieren 20. marts!

Interview med Alexandra Rapaport og Tobias Santelmann


I forbindelse med premieren på SkyShowtimes originale serie ”Veronika”, kontaktede vi nogle af hovedrolleindehaverne i serien for at blive klogere på karaktererne, optagelserne og hvordan de forbereder sig til en TV-premiere.

blobid1.png

Hvilke tre ord, I ville bruge til at beskrive "Veronika"?

Alexandra: Det er altid svært at begynde, men lad os sige "spændende" fra min side.

Tobias: Jeg tilføjer "smuk". Og PÅSKEKRIM!

Alexandra: "Whodunit"!! Jeg elsker en "Whodunit"! Er det en whodunit, ja så vil jeg se den! Og kan jeg tilføje "mytisk"?

imagew0rk.png

Uden at afsløre for meget, hvad tror I vil overraske seerne mest?

Alexandra: Serien er unik med sin stemning, musik og det paranormale aspekt, som skiller sig ud.

Tobias: For mig er det hovedfokuset på Veronika, det er hendes univers, og man følger hende gennem hele serien. Uden at afsløre for meget, så udfordres vi som seere altid af, hvor hun befinder sig mentalt. Hvad er virkeligt, og hvad er ikke? Da dette er vævet ind i hele krimplottet, og det drejer sig om whodunit, er det dette, der fænger mig, samtidig med at man stadig undrer sig over, om hun har mistet grebet helt.

Alexandra, hvordan vil du beskrive Veronika som politibetjent?

Alexandra: Hun har ikke den stereotypiske politiidentitet, som man ofte ser i sådanne serier. Hun er ret ambivalent over for mordefterforskningen i starten også. Jeg ville nok være meget nøjagtig og pedantisk som politibetjent.

imagef1vaq.png

Tobias, du har medvirket i mange kendte og store produktioner. Føler du dig mest forbundet med Henrik fra "Exit" eller Tomas?

Tobias: De ligner meget hinanden, men Tomas er nok tættere på mig.

Alexandra: Psykopat eller tøffelhelt. Psykopat eller tøffel. Nej da, men Tomas har en melankoli over sig, en nedtrykthed.

Tobias: Ja, det handler nok om omstændighederne omkring ham. Han ville måske have været lykkeligere med en anden kvinde. Jeg er nok mest som Tomas, han finder tilfredshed i de små ting i livet, som at være i skoven og fiske. Der har du mig.

Serien er ret mørk med temaer som pillemisbrug og hemmeligheder. Hvordan var det at fordybe sig i karaktererne?

Alexandra: Arbejdet med at sætte sig ind i en ulykkelig persons psyke med alt, hvad der følger med, er noget, jeg tænker meget over, inden optagelserne starter. Men da jeg mødte Tobias, følte jeg, at vi havde den samme arbejdsmetode. Vi går ind og ud af rollerne og leger lidt mellem optagelserne. Livet er ikke så legende, når man ser sig omkring i verden, så det er rart at have fundet en legemakker. Jeg vil sige, at vi har haft det ret sjovt på arbejdet. Selvfølgelig koncentrerer vi os, men jeg synes, det har været let og legende.

Tobias: Det er sjældent, jeg føler behov for at være i den boble, som en serie eller film skaber, uden for arbejdet. Det ville være anstrengende for mig. Det går hurtigt fra at være meget alvorligt til, at instruktøren siger "Tak!" og vi bryder ud i latter. Vi glemmer ikke, at vi er voksne mennesker, der leger. Så at opføre mig som om jeg er vred på Alexandra bliver jo komisk uden for optagelserne.

imagen4i4.png

Til sidst, hvad er jeres must-haves til en film-aften derhjemme?

Tobias: Slik! Men det er vigtigt med slik, der ikke larmer! Chips går ikke, musik og lydeffekter er for vigtige.

Alexandra: Der skal være mørkt, højt lydniveau og helst et grotesk stort TV for at få den rigtige biograf-følelse!

 

Ikke Allente-kunde endnu? 

Bestil Allente Stream, og se de to første episoder af Veronika allerede i dag!