En verden af underholdning…

Hvad end du vælger streaming TV eller parabol TV, er du altid garanteret masser af underholdning. Du finder en god blanding af sport, film, serier og animationsfilm til børnene i vores TV-pakker. Vi har noget for enhver smag og lidt ekstra til dem, der søger noget helt særligt at se.

Allente-appen samler al din underholdning ét sted – du får derfor adgang til dine TV-kanaler og mange af dine streamingtjenester præcis der hvor du er; i bussen, i bilen, i haven og i sommerhuset.

Se Champions Legaue hos Allente

Se de største ligaer hos os

Følg de største stjerner i intense kampe i Champions League. De forsvarende mestre er Chelsea, som sidste sæson tog deres anden Champions League titel. Kan Paris SG med Messi nu endelig vinde pokalen med de store ører og vælte Chelsea af tronen? 🏆 Det bliver en spændende sæson, hvor alt kan ske. Følg med, når de bedste fodboldhold i verden tørner sammen.

Du får adgang til alle Champions League kampe på Viaplay og TV3 kanalerne med TV-pakken Premium og et udvalg af kampene på TV3+ med TV-pakkerne Standard eller Basic.

Premier League

⚽ Den fornemmeste engelske liga er i gang. Sæt dig godt til rette, når kampene i Premier League ruller over skærmen. Følg de danske drenge i action i England bl.a. Andreas (AC) Christensen, Kasper Schmeichel, Pierre Emile Højbjerg, Jannik Vestergaard og danskerkolonien i Brentford.

Du får adgang til alle kampe i Premier League på Viaplay og TV3 kanalerne med TV-pakken Premium og et udvalg af kampene på TV3+ med TV-pakkerne Standard eller Basic.

Allente Herrerlandsholdet i fodbold

Kom så Danmark!

⚽ Hos os er du naturligvis sikret alle Danmarks landskampe på Kanal 5 i alle vores TV-pakker. Så hvad end du vælger Premium, Standard eller Basic, kan du følge Hjulmands tropper tæt hjemme på din TV-skærm. Det bliver uden tvivl helt fantastisk!

Hvad skal jeg se i aften? Allente

Hvad skal vi se i aften?

🎬 Vi er din ven i TV-junglen, og vi kommer hver måned med anbefalinger til, hvad du skal se. På Viaplay finder du altid et hav af gode film og serier, og lige nu kan du f.eks. se den anmelderroste dokumentarfilm Aksel, der følger den norske alpinlegende Aksel Lund Svindals sportskarrieres op- og nedture. Du kan også se anden sæson af det højspændte krimidrama Wisting, hvor en dømt seriemorder er på flugt, og alt må gøres for at fange morderen, før han dræber igen.

Du får adgang til film og serier på Viaplay med TV-pakken Premium eller Standard.

Paramount+

Paramount+

🎬 Du får også masser af underholdning fra Paramount+. I serien 1883, der er forløberen til hitserien Yellowstone, kan du følge en lille familie, der gennem et minefelt af lovløshed, retfærdighed og kærlighed drager mod vest i håbet om en bedre tilværelse. Hvis du er mere til krimi-drama og er en ægte Ray Donovan fan, så fortsætter filmen Ray Donovan: The Movie, der hvor serien slap. Paramount+ har også film for de mindste – se f.eks. vovserne på mission i Paw Patrol: Filmen.

Du får adgang til film og serier fra Paramount+, når du vælger TV via parabol og TV-pakken Premium eller Standard. Paramount+ kan du se via din TV-boks, som kanaler eller via Allente-appen.

Viaplay børn

Masser af sjove film til børnene

🤩 På Viaplay finder du altid et hav af sjove familiefilm og serier for de mindste. Lige nu kan børnene se animationsfilmen Uuups! Dyr over bord der er et spektakulært eventyr for både store og små. Eller hvad med første sæson af en sand børneklassiker – serien Rasmus Klump?

Du får adgang til masser af børneunderholdning i Viaplay-appen med TV-pakken Premium eller Standard.

Allente Superliga

Su-Su-Superliga!

⚽ Så er der Su-Su-Superliga! Se den bedste fodboldrække i Danmark hos os og følg kampen om det danske mesterskab. Kan Brøndby forsvare titlen eller skal guldet gå til F.C. København, F.C. Midtjylland eller et helt fjerde hold. Èn ting er sikkert, det bliver spændende at følge.

Du får adgang til alle kampe i 3F Superligaen med TV-pakken Premium og et udvalg af kampene med TV-pakkerne Standard eller Basic. Kampene vises på Viaplay, TV3 kanalerne og Discoverys kanaler.

Allente formel 1

Formel 1 Grand Prix

🏎️ Du er sikret vanvittig meget fart over feltet med Formel 1 på din TV-skærm. Følg med i de spændende løb, med de hurtigste biler og mest udfordrende baner. Bliver det sæsonen, hvor Red Bull og Verstappen vipper Mercedes og Hamilton af tronen? Hold fast, for der er lagt op til et drama!

Du kan se alle Formel 1 løb samt eksklusive liveoptagelser fra bag rattet på Viaplay med TV-pakken Premium og udvalgte løb med TV-pakkerne Standard eller Basic.

Bliv kunde hos Allente