En verden af underholdning…

Hvad end du vælger streaming TV eller parabol TV, er du altid garanteret masser af underholdning. Du finder en god blanding af sport, film, serier og animationsfilm til børnene i vores TV-pakker. Vi har noget for enhver smag og lidt ekstra til dem, der søger noget helt særligt at se.

Allente-appen samler al din underholdning ét sted – du får derfor adgang til dine TV-kanaler og mange af dine streamingtjenester præcis der hvor du er; i bussen, i bilen, i haven og i sommerhuset.

Det får du med allente
Allente Champions League

Se de største ligaer hos os

Følg de største stjerner i intense kampe i Champions League. De forsvarende mestre er Chelsea, som sidste sæson tog deres anden Champions League titel. Kan Paris SG med Messi nu endelig vinde pokalen med de store ører og vælte Chelsea af tronen? 🏆 Det bliver en spændende sæson, hvor alt kan ske. Følg med, når de bedste fodboldhold i verden tørner sammen.

Du får adgang til alle Champions League kampe på Viaplay og TV3 kanalerne med TV-pakken Premium og et udvalg af kampene på TV3+ med TV-pakkerne Standard eller Basic.

Allente Premier League

Premier League

⚽ Den fornemmeste engelske liga er i gang. Sæt dig godt til rette, når kampene i Premier League ruller over skærmen. Følg de danske drenge i action i England bl.a. Andreas (AC) Christensen, Kasper Schmeichel, Pierre Emile Højbjerg, Jannik Vestergaard og danskerkolonien i Brentford.

Du får adgang til alle kampe i Premier League på Viaplay og TV3 kanalerne med TV-pakken Premium og et udvalg af kampene på TV3+ med TV-pakkerne Standard eller Basic.

Allente Herrerlandsholdet i fodbold

Kom så Danmark!

⚽ Hos os er du naturligvis sikret alle Danmarks landskampe på Kanal 5 i alle vores TV-pakker. Så hvad end du vælger Premium, Standard eller Basic, kan du følge Hjulmands tropper tæt hjemme på din TV-skærm. Det bliver uden tvivl helt fantastisk!

Allente

Hvad skal vi se i aften?

🎬 Vi er din ven i TV-junglen, og vi kommer hver måned med anbefalinger til, hvad du skal se. På Viaplay finder du altid et hav af gode film og serier, og lige nu kan du f.eks. se anden sæson af den danske krimiserie Forhøret med Trine Dyrholm i hovedrollen. Eller læn dig tilbage og nyd hele James Bond kollektionen og se eller gense alle de gamle klassikere.

Du får adgang til film og serier på Viaplay med TV-pakken Premium eller Standard.

Allente Paramount+

Paramount+

🎬 Du får også masser af underholdning fra Paramount+. I efterfølgeren til gyserhittet møder vi i A Quiet Place II igen familien, der i den første film måtte flygte for livet fra de lydsøgende monstre. Må de endnu engang forsætte kampen for overlevelse i stilhed? Hvis du er mere til drama, så kan du i serien American Rust følge jagten på den amerikanske drøm i Pennsylvanias stålbælte – i en by fuld af gode mennesker, der træffer dårlige valg.

Du får adgang til film og serier fra Paramount+, når du vælger TV via parabol og TV-pakken Premium eller Standard. Paramount+ kan du se via din TV-boks eller Allente-appen.

Allente børneunderholdning

Masser af sjove film til børnene

🤩 På Viaplay finder du altid et hav af sjove familiefilm. Lige nu kan børnene se Trolls på verdensturné der er den anden film i rækken om Poppy, Kvist og de andre pop-trolls. Eller hvad med filmen Rango, der vandt en Oscar for bedste animationsfilm?

Du får adgang til masser af børneunderholdning i Viaplay-appen med TV-pakken Premium eller Standard.

Allente Superliga

Su-Su-Superliga!

⚽ Så er der Su-Su-Superliga! Se den bedste fodboldrække i Danmark hos os og følg kampen om det danske mesterskab. Kan Brøndby forsvare titlen eller skal guldet gå til F.C. København, F.C. Midtjylland eller et helt fjerde hold. Èn ting er sikkert, det bliver spændende at følge.

Du får adgang til alle kampe i 3F Superligaen med TV-pakken Premium og et udvalg af kampene med TV-pakkerne Standard eller Basic. Kampene vises på NENTS og Discoverys kanaler.

Allente formel 1

Formel 1 Grand Prix

🏎️ Du er sikret vanvittig meget fart over feltet med Formel 1 på din TV-skærm. Følg med i de spændende løb, med de hurtigste biler og mest udfordrende baner. Bliver det sæsonen, hvor Red Bull og Verstappen vipper Mercedes og Hamilton af tronen? Hold fast, for der er lagt op til et drama!

Du kan se alle Formel 1 løb samt eksklusive liveoptagelser fra bag rattet på Viaplay med TV-pakken Premium og udvalgte løb med TV-pakkerne Standard eller Basic.

Bliv kunde hos Allente

Bliv kunde
Det får du med allente