image0lyk.png

Derfor får du den bedste TV-oplevelse med Allente

Læn dig tilbage, og nyd et fuldspækket underholdningstilbud med fremragende lyd- og billedkvalitet, præcis når og hvor du vil! Vi tilbyder fleksible pakkeløsninger, som er skræddersyet til ethvert behov.

Lyd- og billedkvalitet i verdensklasse

Allente sørger for, at du får stabile og gode TV-signaler, uanset hvor du bor, via parabol eller streaming. Med parabol får du krystalklar lyd- og billedkvalitet og kan nyde din favoritunderholdning når og hvor, du vil.

Vi vil være størst inden for underholdning

En hel verden af film, serier, sport, dokumentarer, nyheder og underholdning venter! Vi giver dig den bedste lineære TV-oplevelse og vil være de bedste i klassen til streaming. Derfor er Allente perfekt for dig, der ønsker fuld fleksibilitet. Indholdet kan streames hvor og når som helst, og du kan også downloade flere titler og se dem offline.

I vores ugearkiv finder du dine favoritprogrammer i en hel uge efter, at de er blevet sendt på TV. Derudover er vi stolte af at kunne tilbyde flere af de mest populære streamingtjenester, såsom HBO Nordic, C More, Viaplay og Paramount+, for blot at nævne nogle. På den måde kan du nemt samle alt på en faktura og få en bedre pris på de streamingtjenester, du allerede har.

Se en komplet oversigt over, hvilke streamingtjenester Allente tilbyder.

Fleksible pakkeløsninger

Vil du have alt eller bare lidt? Som Allente-kunde kan du vælge mellem forskellige kanalpakker, som er fuldt ud tilpasset dit behov. Vi tilbyder også en række tillægspakker, som du kan føje til dit hovedabonnement. På den måde kan du helgardere dig med en kanalpakke, som er skræddersyet dine – og eventuelt din families – behov.

Læs mere om vores kanalpakker.

Er det svært at vælge? Svar på nogle enkle spørgsmål, så hjælper vores pakkevælger dig med at finde den kanalpakke, der passer bedst til dig.

TV på hytta

Alt i et med Allente-appen

Med Allente-appen er du aldrig langt fra magiske TV-øjeblikke. Appen giver dig adgang til dit abonnement på nettet på flere mobile enheder udover TV'et. Ny sport, nye film, nye serier og anden underholdning præcis når og hvor du vil – i bussen, i bilen, i haven eller i sommerhuset. Allente-appen er gratis og kan downloades til smartphone, tablet, Apple TV 4 og Samsung Smart TV. Du kan også bruge appen til at downloade film og serier for at se dem senere – når du ikke har adgang til internettet.

Download Allente-appen i App Store eller Google Play.

Altid klar til at hjælpe

Vi ved, at der ind i mellem kan opstå problemer, men du kan tage det helt roligt – så løser vi det sammen. Vores medarbejdere er hurtigt klar til at hjælpe dig, uanset om du vil chatte, maile eller snakke i telefonen.

Gå til kundeservice

Har du brug for hjælp?

Ring til os på 45 100 100, eller bliv ringet op

Så hjælper vi dig. Skriv dit nummer nedenfor, så ringer vi til dig.