Sig farvel til Canal Digital-appen, og hej til Allente-appen! 

Til dig, der bruger Canal Digital-appen til Samsung TV-modeller fra 2015-2018

Da vi blev Allente, omdøbte vi Canal Digital-appen til Allente-appen. Appen til Samsungs Smart TV-modeller fra 2015-2018 blev dog ved med at hedde Canal Digital, da denne app er placeret på en ældre teknisk platform. Vi valgte ikke at udvikle Canal Digital-appen yderligere, da vi i stedet fokuserede på at lancere en ny Smart TV-app.

Sidste år kunne vi så endelig lancere vores nye Smart TV-app til både Samsung, LG og Android TV. Derfor er det nu tid til at sige endeligt farvel til Canal Digital-appen, og det betyder, at du fra d. 15. feb. ikke længere kan anvende den. Læs mere 👇

 

Sådan skifter du til Allente-appen

Så er Allente-appen til Smart TV tilgængelig på dit TV. Det eneste du skal gøre, er at downloade appen og begynde at se.

Er dit Samsung TV en model fra 2015-2017?

Så er Allente-appen desværre ikke tilgængelig til din TV-model, men der findes andre måder at streame indhold fra Allente-appen op på dit TV:

Chromecast

Allente-appen er tilgængelig til download til dig der har en Chromecast med Google TV. Med en ældre Chromecast, kan du i stedet caste via mobil eller tablet.

Apple TV

Har du et Apple TV? Allente-appen er tilgængelig til Apple TV 4 eller nyere modeller.

TV-boks

Du kan også bruge TV-boksene Allente 1 eller OnePlace til at streame fra.