Sport uten forsinkelser

Endelig er live-sporten tilbage!

Efter en 2 måneders pause er live-sporten endelig på vej tilbage. Bundesligaen gjorde comeback på TV-skærmen den 16. maj, Superligaen venter lige om hjørnet med start 28. maj og Premier League forventes at starte op midt juni. Her er et udvalg af de ligaer, der sendes live i løbet af maj og juni. Du kan finde spørgsmål og svar om din sportspakke længere nede på siden.

Glæd dig bl.a. til ...

Fodbold Bundesliga
© 2020 NENT

Bundesliga

Borset fra de tomme tribuner var alt som det plejer, da Bundesligaen satte i gang 16. maj. Flere kampe er allerede spillet, og vi ser frem til de mange spændende opgør mellem de legendariske hold. Se Bundesliga-kampene med tilvalgspakken Sport.

3F Superliga
© 2020 NENT

Superligaen

Ude godt, men hjemme bedst. Dansk topfodbold giver os alle sommerfugle i maven, hvad enten det er hidsige lokalopgør eller sommerstemning med fodbold i aftensol. Se Superliga-kampene med tilvalgspakken Sport.

Premier League
© 2020 NENT

Premier League

Alt talte allerede for, at sæsonen 2019/2020 ville blive historisk. Liverpool stormede frem mod deres første titel i 30 år og var kun formaliteter fra at sikre sig liga-sejrer, da coronavirussen slog til i marts. Det forventes at liga-kampene sparkes i gang igen midt juni – på tomme stadioner, selvfølgelig, men det var jo forventet. Du kan se Premier League med tilvalgspakken Sport.

Se Serie A med Sportspakken
© 2020 TV 2/Danmark

Serie A

Italiensk fodbold forventes også at starte i midten af juni. Kan Lazio indhente Juventus? Og vil Eriksen få sin endelige gennembrud i Serie A? Spædende bliver det ihvertfald. Serie A kan du se med tilvalgspakken Sport.

Spørgsmål og svar

  
 • Hvilken sport kommer tilbage, og hvornår?

  Alt tyder på, at de store ligaer kommer tilbage allerede fra juni.

  • Bundesliga er allerede i gang
  • Superligaen starter op 28. maj
  • Vi venter på en officiel startdato for Premier League og Serie A i juni

   

  I den situation vi er i nu, er der desværre ingen som kan garantere for, hvornår de forskellige sportsgrene er fuldt tilbage. Det betyder, at der kan ske ændringer, såfremt myndighederne i de berørte lande tager en beslutning, som ændrer planerne.

 • 
 • Hvorfor tager I fuld betaling, når ikke al sport starter op igen 1. juni?

  Siden midten af marts, har vi valgt ikke at tage betaling for vores sportspakker. Mange af de, der elsker fodbold, har haft glæde af sendinger fra studiet, dokumentarer og udvalgt arkivmateriale fra kanalerne i disse måneder, men for mange har det været en ringe trøst. Derfor har vi ikke taget betaling frem til nu.

  Nu hvor sport kommer tilbage på skærmen, vil vi igen fakturere dit sportsindhold med sædvanlig pris fra 1. juni.

 • 
 • På hvilket tidspunkt ved I, hvornår al sport er tilbage?

  I den situation verden er i nu, er der desværre ingen som med sikkerhed kan sige, hvornår alt er tilbage som før. Det vi ved er, at alle sportsgrene gør alt, hvad de kan, for at komme i gang – så det fortsat er forsvarligt. Der er meget på spil for mange.

  Det vi ser, er at stadig flere kommer i gang, og motivationen er høj hos alle. Efterhånden som coronavirussen kommer under kontrol mht. til smittefare og spredning, vil sportsverdenen komme tilbage som før – til glæde for os alle.

 • 
 • Kan jeg sætte mit sportsabonnement i bero, indtil alt er tilbage?

  Hvis du vælger at sætte din sportspakke i bero i fx 2 måneder fra nu, så vil bero-perioden træde i kraft 1. juni og automatisk starte igen 1. august. Vi håber, at live sportsendinger er tilbage før den tid, men hvis det trækker ud, så kan du forlænge yderligere 3-4 måneder – 6 måneder i alt. Du kan helt enkelt sætte dit abonnement i bero på Min side. Under sportspakken ser du tre prikker, hvor du kan klikke og vælge bero.

 • 
 • Hvad indebærer det, at jeg kan ændre mit abonnement for sportspakken?

  Hvis du ikke vil beholde din sportspakke, skifte til en anden pakke eller sætte abonnementet i bero i en periode, så har du ret til at opsige sportspakken med øjeblikkelig virkning.

  Du kan lave følgende ændringer af dit abonnement på sportspakken:

  • Prøv noget andet og byt til en anden pakke
  • Sæt sportspakken i bero for en periode
  • Sig sportspakken op

   

  Hvis du siger sportspakken op før 1. juni, vil din opsigelse træde i kraft 1. juni.