discovery+ Underholdning
© 2020 Discovery Networks Danmark

discovery+ Underholdning 79,- Pr. måned

Med tilvalgspakken discovery+ Underholdning kan du se alt det bedste underholdning, når det passer dig – uden reklamer. Du får adgang til eksklusive snigpremierer samt discovery+Exclusive programmer, der kun kan ses på discovery+. Discovery+ Underholdning giver dig adgang til live streaming af 7 TV-kanaler (Kanal 4, Kanal 5, TLC, Discovery Channel, Animal Planet, ID - Investigation Discovery & Discovery Science).

  • Få adgang til streaming af 7 TV-kanaler
  • Få adgang til discovery+ Exclusive programmer
  • Få adgang til eksklusive snigpremierer
  • Se discovery+ i hele EU
  • Ingen binding
Eksisterende kunde? Log ind og bestil
Dplay kanaler Underholdning

Underholdning for enhver smag

Ex On The Beach på discovery+
© 2021 Discovery Networks Danmark

Reality

På discovery+ kan du se alt det bedste reality, der tager dig helt tæt på nogle af Danmarks største og mest karismatiske personligheder. Følg med på sidelinjen, når nationens fodboldsøn bliver kæreste med en gudesmuk fotomodel i ”Bendtner & Philine”. Og i ”The Olsens” er vi med, når blitzlyset glimter og det perfekte ydre skinner, men også når mascaraen løber og hverdagen melder sig. Se dette og meget mere på discovery+.

Fanget på politiets kamera på discovery+
© 2021 Discovery Networks Danmark

Krimi

Er du vild med krimi? discovery+ er fyldt med både dansk og internationalt producerede krimiprogrammer, der kan få hårene til at rejse sig på selv de mest hårhudede. Se bl.a. ”Fanget på Politiets Kamera”, ”Profil af en morder” og ”Forbrydelser der rystede Danmark”, hvor vi kommer tæt på nogle af Danmarks største og mest skræmmende forbrydelser, fortalt af de mennesker, der oplevede dem på helt tæt hold. discovery+ har krimiprogrammer til mange timer med tæppet op foran øjnene i sofaen.

Se Over atlanten på discovery+
© 2021 Discovery Networks Danmark

Underholdning

Discovery+ åbner op for en verden af tempofyldt underholdning. I ”Top Gear – Danmark” er der masser af action, humor, hestekræfter og hård konkurrence, når Felix Smith, Jesper Carlsen og Dar Salim bl.a. tester om en Bentley kan flyve, hvordan en Lamborghini klarer et strandræs og hvad der klarer den norske løjpe bedst; snowboard eller Range Rover? I "Over Atlanten" går bølgerne højt, når vi følger seks nye, kendte danskere på deres livs eventyr i sæson 2.

Se Gold Rush på discovery+
© 2021 Discovery Networks Danmark

Dokumentar

Discovery+ er også garant for faktuelle underholdningsprogrammer og prisvindende dokumentarer, hvor du bliver taget helt tæt på nye og anderledes verdener. Vi hylder mennesker, som udfordrer grænserne for det muliges kunst og opfindelser, der ændrer liv. Oplev imponerende ingeniørkunst, ekstraordinær bilmekanik, vilde eksperimenter, overlevelsesfærdigheder i vildmarken og et fascinerende persongalleri. Der er masser af programmer på discovery+ - det svære bliver at bestemme sig for, hvor du skal starte.

Har du brug for hjælp til at vælge?

Ring til os på 70 70 18 83, eller bliv ringet op

Er du ikke helt sikker på, hvilken TV-løsning der passer dig? Så hjælper vi dig gerne. Skriv dit nummer nedenfor, så ringer vi til dig.

Alt dette er inkluderet i TV-pakken

OnePlace

4K-ready TV-boks 0 kr.

Med vores nyeste TV-boks OnePlace er al underholdning samlet ét sted.

Montering

Standardinstallation 0 kr.

Din lokale montør leverer og installerer det hele for dig.

Vi kommer hjem til deg

Klassisk parabol 0 kr.

Den klassiske parabol som leverer super skarpe billeder på alle kanaler.

Henter data

Vores streamingtjeneste er med i TV-pakken, uden at det koster ekstra. Så kan du se live-TV, dokumentarer og film, lige når og hvor det passer dig.

Forudsætter Grundpakken Lokal. discovery+ Underholdning: 99 kr./md. (eller 49 kr./md., hvis du også har tilvalgspakken Underholdning). Tilvalg er uden binding og kan fravælges på Min side ved udgangen af indeværende md. Gælder kun nye kunder. Vi tager forbehold for pris- og produktændringer.