OnePlace - 4K HDR UHD

OnePlace

Vores mest banebrydende TV-boks nogensinde. OnePlace giver dig alt den TV-underholdning du vil have, akkurat når det passer dig. I tillæg får du et univers af apps og spil i Google Play Butik. OnePlace forenkler alt TV-underholdning med streaming, talesøgning, favoritter, anbefalinger, TV-guide og arkiver af film og serier. Med harddisk er der mulighed for at spole, optage og sætte TV-programmer på pause.

4K ready
Streaming af film og serier præcis når det passer dig
Oplev apps og spil fra Google Play
Find det du søger med talesøgning
Bluetooth fjernbetjening
Afbetaling af OnePlace fra 59 kr./md. Kontakt os på tlf. 70 13 19 19 og hør mere
Vejledende pris for eksisterende kunder

Uden 1 TB harddisk: 1416 kr eller 59 kr/mnd i 24 måneder

Med 1 TB harddisk: 2352 kr eller 98 kr/mnd i 24 måneder

Hvad er OnePlace?

Vores nyeste TV-boks giver dig alt på et sted, i en ny og bedre brugeroplevelse: TV som du kender det, film og serier du kan streame akkurat når det passer dig og et univers af apps og spil i Google Play Butik.

Med OnePlace kan du se frem til en enklere, smartere og hurtigere TV-oplevelse, med alt på et sted. 

Her er nogle af fordelene med OnePlace

Enklere at finde det, du vil se

Med direkte-TV, streaming af film og serier, arkiv, optag, spil og apps samlet på et og samme sted, får du fuldstændig oversigt over alt du kan vælge mellem.

Hurtigere med talesøgning

Med OnePlace kan du søge på alt indholdet du har tilgængelig. Skriv eller tryk på mikrofonen på fjernbetjeningen for at bruge talesøgning til at finde det du leder efter.

Bluetooth fjernbetjening

Fjernbetjeningen kommunikerer med OnePlace via Bluetooth. Siden du ikke behøver at pege på TV-boksen med fjernbetjeningen, kan du sætte den praktisk talt hvor du vil.

Smarte anbefalinger

Jo mere du bruger OnePlace, jo bedre lærer den dig at kende. Canal Digital arbejder kontinuerligt med at give dig de bedste TV-, film- og serieanbefalinger.

Indbygget Chromecast

OnePlace har Chromecast indbygget. Så behøver du intet ekstra for at koble mobilen, tablet eller PC til TV'et. Del videoer, billeder og musik direkte til TV'et med venner og familie.

Superskarp billedkvalitet

OnePlace er selvfølgelig forberedt til HDR og 4K Ultra HD. Det betyder, at du får fuldt udbytte den dag, der kommer indhold med endnu skarpere billedkvalitet og endnu mere naturtro billedgengivelse.

Google, Google Play og Android TV er varemærker tilhørende Google LLC.

Har du nogle spørgsmål?

For tekniske data, brugervejledninger og hjælp til opsætning

Gå til kundeservice