Tag dine TV-kanaler med dig

Tag dine TV-kanaler med dig

Du kan frit streame indholdet i dit abonnement, når du rejser inden for EU's grænser. Tidligere var det ikke muligt at streame TV uden for Danmark, men sidste år besluttede EU, at borgere i EU skal have adgang til det indhold, der kommer fra deres eget land, uanset hvilket af medlemslandene de opholder sig i.

Stream live-TV i udlandet

Stream live-TV i udlandet

For dig betyder det, at du inden for EU's grænser kan streame løs af alt det, dit abonnement indeholder. Med vores Canal Digital-app på mobil eller tablet kan du se live-TV og benytte ugearkivet. I sommermånederne kan du for eksempel følge Tour de France, Wimbledon og de andre spændende sportsbegivenheder, mens du holder ferie i udlandet. Og du kan holde dig ajour med de danske nyheder, mens du opholder dig på en spansk strand.

Har du Underholdnings-pakken eller C More Film og Serier kan du desuden streame de film og serier, der er inkluderet i dit abonnement, i hele EU. Hvis du ferierer et sted uden netforbindelse, eller du vil spare på din datatid, kan du også downloade mange film og serier derhjemme på mobil, tablet eller computer, inden du rejser. Så skulle der være masser af god underholdning til både voksne og børn, når familien holder ferie.