Sommerhus en sommerdag med danske flag hejst

Download film og serier – tag dem med til sommer

Sommerferien venter lige om hjørnet - måske uden internet eller med ustabil netforbindelse? Bare rolig. Nu kan du downloade film og serier og tage dem med på turen. Med Allente-appen får du et stort udvalg af film og serier, som du kan downloade og se på din mobil eller tablet, når du ikke er på nettet. Tusindvis af film og serier, børne-TV for de små, drama, krimier, thrillers og gode serier til de store. Find ud af, hvad du kan se i bilen, i sommerhuset, eller hvorend ferien går hen.

Når du ikke har netforbindelse
Når du har ustabil eller svag netforbindelse
Når du ikke ønsker at bruge din datapakke på mobilen
Når du vil kunne se film og serier i alle situationer
Altid god underholdning, du kan downloade
Altid en film på lager

På rejsen, på ferien, på vej til arbejde ... alle de situationer, hvor du er træt af at surfe og tjekke mail og ønsker, du havde en god film eller et afsnit af den serie, du ser, i lommen. Så er det dejligt at have det, du gerne vil se der, hvor du er.

Filmhygge med familien på ferien
Download, mens du er online

Du skal være online, når du downloader, derfor er det smart at finde alle de film og shows, du vil se, derhjemme. Så undgår du at bruge mobilnetværk til download. Og du har altid film eller serier, du kan se offline, når du ikke er på nettet.

Indhold til de allermindste, når der er brug for d
Reducer dit dataforbrug – spar penge

At se film på mobilt netværk æder hurtigt den datapakke, der er inkluderet i dit mobilabonnement. Og så koster det ekstra. Downloader du film og serier, før du rejser, og ser indholdet offline, så sparer du både data og ekstra udgifter.

Sådan downloader du

Hvis du vil downloade film og serier, skal du have Allente-appen på din mobil eller tablet. Hvis du ikke allerede har downloadet den, så gør det først. Sådan gør du.

  1. Åbn Allente-appen
  2. Vælg "Mere" nederst i menuen
  3. Vælg "tilgængelig til download" i menuen
  4. Tryk på download-ikonet ved serien/filmen
  5. Download starter
  6. Vælg "mere" nederst i menuen for at gå til "Mine downloads"

Ofte stillede spørgsmål

Et par smagsprøver tilgængelig for download

Vi har noget til alle i arkivet - små og store. Du kan få en godtepose fuld af underholdning med. Her er nogle af mulighederne...